Daca doresti sa iti promovezi produsele sau serviciile intr-un mod eficient pe internet fara batai de cap, WordPress este platforma cea mai populara din lume pentru crearea site-urilor web, indiferent de marimea acestora.

Fie ca este vorba de un simplu site de prezentare de cateva pagini sau de un magazin online, WordPress este capabil sa gestioneze continutul tau, ajutandu-te sa economisesti, bani, timp si nervi.

Te intrebi de ce aceasta platforma? Raspunsul este simplu:

Site la cheie

Chiar de la aparatia s-a in 2001, WordPress a devenit o platforma populara datorita faptului ca aceasta nu se baza pe continutul static ci pe baza de date MYSQL prin intermediul careia, continutul a devenit dinamic, putand fi actualizat fara cunostinte de programare. Platforma a devenit atat de popurara, incat in prezent se estimeaza ca aproximativ 60% din site-urile web existente sunt dezvoltate pe aceasta platforma.

In momentul de fata existenta unui site web tinde sa devina o activitate principala pentru companiile care au inteles importanta si necesitatea extinderii propriei afaceri catre o piata cu milioane de potentiali clienti.

Astfel, crearea unui site web la cheie pe cea mai populara platforma din lume reprezinta calea cea mai usoara cale de ofertare a noilor clienti.

De unde sa incepi?

Pentru a veni in ajutorul tau, am lansat pentru tine ONIWEY.ro

Oniwey este o tema dezvoltata de echipa noastra pentru WordPress prin intermediul careia se pot realiza o gama larga de site-uri de prezentare si magazine online. Pentru ca lucrurile sa devina mai simple, am dezvoltat o serie de modele ce te pot ajuta in alegerea design-ului pentru afacerea ta.

Layout-urile realizate sunt unice, fiind create pentru a veni in ajutorul firmelor din Romania ce doresc un site web profesional pe o platforma extensibila.

Ce contine un site de prezentare la cheie ?

Site-urile de prezentare la cheie create cu Oniwey,  dispun de:

  • Design 100% responsive, panou de administrare si cod sursa optimizat SEO pentru a aduce rezultate
  • Sabloane prestabilite pe care le personalizam cu datele companiei tale (imagini, continut, poze)
  • Page Builder ce permite construirea de design-ului unui pagini si adaugarea de noi widget-uri
  • 25 de widget-uri premium si peste 50 de stiluri diferite pentru un site profesional
  • Widget-uri Premium – Oniwey vine integrat cu o gama larga de widget-uri premium prin care iti poti creste extensibilitatea site-ului (galerie foto, portofoliu, echipa noastra, ultimele noutati, servicii, statistici etc.)
  • Platforma extensibila prin intermediul acestora poti creste extensibilitatea site-ului.
  • Platforma Versatila – iti poti transforma site-ul cum doresti. Poti avea un site de prezentare, un magazin online, catalog de produse etc.

Esti gata sa iti faci un site web?

Te ajutam in realizarea web site-ului dorit, construind un site web profesional optimizat pentru succesul afacerii tale!

Afla detalii pe www.oniwey.ro sau contacteaza-ne la numarul 0763 418 689