Job-urile din fata calculatorului nu mai sunt privite cu scepticism, iar din acest motiv ai nevoie de un mobilier pentru birou care sa-ti ofere confortul necesar. Fie ca te deplasezi la birou sau lucrezi de acasa, trebuie sa-ti creezi mediul perfect in care sa-ti faca placere ca te afli. La Maxinova, gasesti mobilier pe toate gusturile, iar stilul tau decorativ va prinde viata.

1. Birou managerial Hazar 

Fie ca optezi doar pentru un scaun de birou, un birou, fotolii, canapea sau masuta, le poti gasi pe toate intr-un loc.

Ce mobila pentru birou sa aleg:

Ai o gama variata de mobilier pentru birou din lemn masiv, pal sau MDF. Fie ca alegi produsul pentru un birou operational in care este implicata o echipa, pentru director sau e vorba de un birou managerial, Maxinova comercializeaza cele mai atractive piese.

Un spatiu de birou ar trebui sa fie in primul rand luminos si sa ofere loc de miscare.Este ideala o camera inalta cu vedere inspre parc ori un peisaj frumos incadrat de ramele ferestrei care sa-ti ofere un aer cat mai curat, constant. Daca ai bifat acest aspecte, job-ul tau de la birou va fi o placere. Transforma-ti incaperea si adu-o la viata prin elementele decorative. Poti alege sa o decorezi cu cateva plante colorate cu miros delicat, doua sau 3 tablouri care sa te faca sa zambesti, draperii si un covor care sa denote stilul dorit.

In cele din urma, cand incaperea a prins forma si aspectul ideal pentru un job office, poti sa alegi ce mobila pentru birou se potriveste si sa dai comanda. Poti de asemenea sa optezi pentru un set de mobilier pentru birou care pot include si canapea, fotolii, biblioteca, dar si masuta pentru cafea.

2. Birou managerial Talas

In functie de pasiunile tale si de personalitatea ta, iti poti comanda biroul perfect care sa se integreze de minune in incaperea destinata tie. Pe diferite culori sau combinatii de nuante, poti sa aseortezi biroul intr-un mod delicat cu draperiile, mici pete de culoare pe perete sau chiar cu tapetul.

De ce sa aleg un mobilier pentru birou personalizat de la Maxinova?

Orele petrecute in fata calculatorului pot deveni reci si rigide din cauza pozitiei in care-ti desfasori activitatea. Poti opta pentru un scaun cu design ergonomic care sa ti sustina spatele.

Cu ajutorul elementelor decorative de la Maxinova, orele pe care ti le desfasori in fata calculatorului nu o sa-si mai puna amprenta asa de mult asupra spatelui sau a sanatatii tale. Biroul trebuie sa fie locul in care-ti gasesti inspiratia si in cele mai dificile momente.

3. Birou managerial Ragnar

Cand ochii depasesc marginile desktopului tau, trebuie sa gaseasca cele mai placute accesorii si finisaje care sa-i bucure. Ferestrele mari, incaperea luminoasa, stilul preferat, culorile care te incanta, o floare deosebita si ambientul in care ti-ai pus amprenta trebuie sa-ti ofere toata inspiratia de care ai nevoie pentru o zi cat mai productiva.