Deși 51.9 la sută dintre cetăţenii britanici au votat pentru ieşirea ţării din Uniunea Europeană, acest proces este unul îlogondelungat, ce ar putea dura și doi ani. Așadar, cei care vor aplica în această perioadă pentru posturile de asistenți și infirmieri medicali în Anglia nu vor întampina probleme în acest proces și se pot bucura de aceleași beneficii ca până acum.

Avanta Care LTD este una dintre cele cea mai importante companii din Marea Britanie de recrutare și angajare directă de personal medical auxiliar.  Aceștia recrutează infirmieri și asistenți medicali, pentru azilurile de bătrâni din Anglia.Compania britanică oferă asigurarea că românii care aplică acum nu vor întampina dificultăți în acest proces.

Deși Marea Britanie și-a anunțat ieșirea din UE, procesul de recrutare pentru asistenți medicali și infirmieri a rămas neschimbat. Cei care își doresc sa lucreze în Anglia au posibilitatea să aplice acum și să lucreze în aceleași condiții. Până când noile prevederi vor fi puse în practică, procesul de recrutare rămâne la fel, de aceea îi încurajăm pe aplicanți să își urmeze cariera fără rețineri.”, a declarat dl. Craig Roberts, Business Development Manager- Avanta Care.

 
Ieșirea Marii Britanii din UE este un proces de lungă durată, urmând o perioadă de negocieri care ar putea dura și doi ani. În prezent aproximativ 180.000 de români muncesc legal în UK și contribuie la bugetul de stat. Avanta Care a recrutat si angajat din anul 2011 sute de persoane din România care își desfășoară activitatea în domeniul medical în azilurile de bătrâni din Anglia.

Salariile și facilitățile angajaților nu s-au schimbat!

Avanta Care îi asigură pe aplicanți că oferta de muncă nu s-a schimbat și vor beneficia în continuare de aceleași avantaje ca până acum. De asemenea, pot aplica și cei care au acumulat experiență în domeniu în afara unui mediu profesional.

  •     Salarii între 1200-3600 lire/lună,
  •      Contract de muncă full time pe o perioadă nedeterminată,
  •      2 măriri de salariu în primul an de angajare,
  •      Minimum 35 de ore de lucru pe săptămână garantate,
  •      Concediu de odihnă și concediu medical plătite,
  •      Transport asigurat până la sediul din Leeds,
  •      Costuri de cazare reduse.

Pe lângă avantajele oferite de Avanta Care,  aplicanții trebuie să știe că procesul de recrutare este foarte ușor, aceștia urmând doar câțiva pași simpli. Primul pas este trimiterea CV-ului online, urmat de interviul pe skype în limba engleză, urmat de semnarea contractului și plecarea în Anglia. Contractul de muncă se încheie în limba română, astfel încât candidații să înțeleagă pe deplin conținutul acestuia.

Despre Avanta Care

Avanta Care este o companie cu o vastă experiență în recrutare și angajare directă a personalului medical auxiliar în Anglia. Avanta Care Ltd. a inaugurat în martie 2016, în România, propria reprezentanță de recrutare și angajare directă de infirmieri și asistenți medicali pentru azilurile de bătrâni din Anglia.

Fiind angajator direct, compania nu percepe comision, iar serviciile Avanta Care sunt înregistrate, inspectate și aprobate de către CQC (Care Quality Comission).