Un notar public este indispensabil in intocmirea contractelor, certificarea documentelor si este deseori necesar si in procedurile legale. Ar trebui sa mergi la un cabinet notarial Bucuresti atunci cand ai nevoie de:

  • contracte de vanzare imobiliare sau de terenuri
  • acord conditionat
  • contract de proprietate matrimoniala
  • asistenta intr-un caz de mostenire
  • scrierea unui testament, declaratii, protocoale
  • acreditari de semnatura
  • certificarea conformitatii originalului cu copia

De asemenea, poti merge la un birou notarial atunci cand ai nevoie de un certificat, atunci cand este necesar ca documentul sa aiba forma unor acte notariale (inclusiv imputerniciri pentru desfasurarea anumitor activitati juridice, contracte legate de uzufruct perpetuu (transfer, returnare, prelungire utilizare), contracte pentru stabilirea proprietatii separate a incintei sau acord de donatie). Acest lucru le confera forta juridica.

Un notar este obligat in mod legal de impartialitate si secret profesional. Prin urmare, atunci cand mergi la un birou notarial, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la o analiza proasta a cazului tau. Un birou notarial va ghida clientul prin complexitatea juridica si va pune capat afacerilor oficiale. Un notar public va refuza sa coopereze daca actiunea clientilor este ilegala.

Un notar public este un specialist educat care iti va spune cum sa actionezi in multe situatii dificile de viata, astfel incat sa nu iti produci daune economice sau juridice. De exemplu, legat de vanzarea sau cumpararea unui apartament. Nu toti oamenii comercializeaza bunuri imobiliare mai mult de o data pe an. De obicei, ca amator, nu ai prea multa experienta in acest sens.

Procesul de cumparare si vanzare nu pare complicat, dar exista multe capcane pentru tine. Prin urmare, merita sa ramai vigilent, sa te familiarizezi cu drepturile si obligatiile tale si, daca ai indoieli, merita sa mergi la notarul cu care doresti sa finalizezi tranzactia. Acesta iti poate spune cum sa actionezi si la ce sa fii atent. De asemenea, iti va spune ce documente vor fi necesare.

Daca te intrebi de unde sa incepi cu depunerea actelor necesare divortului, un notar public va fi, de asemenea, la indemana pentru a te ajuta. Este adesea cazul sa apelezi la serviciile acestuia, atunci cand te confrunti cu o situatie nefireasca pentru tine, te simti rau sau cel putin incomod. De aceea, in astfel de momente merita sa cauti ajutorul unor profesionisti care sa iti arate solutii.

Notar in Bucuresti

In sectorul 5 din capitala exista un birou notarial, care te poate ajuta in toate problemele mentionate mai sus. Oferta completa este disponibila pe site-ul biroului notarial Certified : https://bnpcertified.ro/. De asemenea, poti contacta notarul prin e-mail si telefon. Ii poti incredinta echipei sale afacerile tale si nu vei fi dezamagit, caci vor da dovada de profesionalism si integritate indiferent de situatie.