Peste 500 de posturi in domeniile hotelier si vanzari sunt puse la bataie de catre Banca de Joburi in Februarie 2014, in 3 din cele mai indragite si cautate destinatii de munca pentru romani: Marea Britanie, Germania si Grecia. Candidatii au sanse mai mari sa obtina un job daca vorbesc limba engleza cel putin la nivel conversational si daca demonstreaza in cadrul interviurilor cu angajatorii ca sunt persoane muncitoare.

Luna Februarie a anului 2014 marcheaza debutul sezonului targurilor Banca de Joburi, cu doua evenimente: Targul de joburi pentru Vanzatori in Marea Britanie si Germania, si Targul de joburi pentru Turism Grecia. Peste 500 de posturi in cele 3 destinatii asteapta candidati care isi doresc un salariu decent si posibilitati de promovare in cariera. Persoanele cu experienta prezinta un avantaj in fata angajatorilor englezi, germani si greci, insa sunt acceptati si candidatii fara experienta. Cunoscatorii de limba engleza la nivel conversational care se regasesc in cerintele de mai sus se pot inscrie la urmatoarele doua evenimente:

15 Februarie 2014, Brasov: Targ de joburi pentru Vanzatori in Marea Britanie si Germania 

Cea de-a 3-a editie a acestui targ este destinata persoanelor tinere cu sau fara experienta, cu abilitati de negociere si vanzare, dorinta de a invata si de a se dezvolta profesional intr-un domeniu foarte banos. Unul din multiplele avantaje ale celor peste 50 de locuri vacante este garantia venitului pe care companiile o ofera candidatilor: castig minim garantat in primele 10 luni de munca de 10.650 £ pentru posturile din Marea Britanie, respectiv 10.650 € pentru posturile din Germania.

Locatia si ora evenimentului sunt comunicate persoanelor selectate final.

Pentru detalii complete despre eveniment si procedura de inscriere, candidatii pot accesa acest link.

22 Februarie 2014, Bucuresti: Targ de joburi pentru Turism Grecia 

Grecia este inca o data pe primul loc cand vine vorba de servicii turistice dar si de oferta de angajare pentru cetatenii romani, cu peste 450 de posturi scoase la concurs in cadrul celei de-a 11-a editie a acestui targ dedicat domeniului turistic. Hotelierii din Grecia ofera si anul acesta marele avantaj al cazarii si meselor gratuite, astfel incat banii castigati de candidat sa poata fi economisiti integral. Hotelurile angajatoare sunt companii de calibru mare, branduri cunoscute international de 4 si 5* si care reprezinta un punct forte in CV-ul oricarui candidat.

Locatia si ora evenimentului sunt comunicate persoanelor selectate final.

Pentru detalii complete despre eveniment si procedura de inscriere, candidatii pot accesa acest link.

Ambele targuri sunt organizate pentru companii de renume, parteneri de traditie ai agentiei Banca de Joburi si la care au fost trimisi pana in prezent mii de candidati. Candidatii inscrisi la Targul de joburi pentru Vanzatori in Marea Britanie si Germania au sanse duble de reusita deoarece Banca de Joburi le ofera sansa sa participe gratuit si la Targul de joburi pentru Turism Grecia.

Participarea la targurile de joburi ofera candidatilor sanse maxime de succes in obtinerea unui job in strainatate. Rapid, simplu, eficient:

Ocazii multiple de reusita: fiecare candidat are sansa de a sustine interviuri nu cu unul, ci cu mai multi angajatori din cele 3 tari, fie direct in persoana, fie prin interviuri online
Sprijin in redactarea CV-ului: consultantii nostri se asigura in prealabil ca CV-ul participantilor este structurat corect, pune in evidenta calitatile candidatilor si este actualizat la zi
Informatii suplimentare: candidatii au sansa sa discute direct cu companiile din strainatate si sa le adreseze intrebari referitoare la post, atributii, precum si alte detalii
Raspuns imediat: candidatii au sansa de a obtine postul pe loc
Promovare continua: participantii la targurile noastre de joburi au acces la toate posturile scoase la concurs de catre Banca de Joburi pe durata anului 2014

La aceste doua evenimente sunt acceptati candidati din intreaga tara, cat si din Republica Moldova daca detin pasaport romanesc, cu varsta minima de 18 ani. Pentru informatii suplimentare despre targurile din luna Februarie 2014 si serviciile Banca de Joburi ne puteti contacta la numerele de telefon 0268 – 311 547/ 0368 412 996 si la adresa de mail info@bancadejoburi.ro.

Parteneri media: HotNews.ro, Business Woman Magazine, The Marketer, Money.ro, Finantistii.ro, Retail-News.ro, ReporterEconomic.ro, Suceava News Online, Viva FM Suceava, Radio Horion Craiova, Impact FM, Radio AS Suceava, Studentie.ro, BuzzCamp, Smile News, MyJob.ro

Despre Banca de Joburi
Banca de Joburi este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in orasul Brasov, Romania si cu o vechime de 13 ani, care dispune de o paleta larga de oferte de munca. Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania noastră ofera consultanta, orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale si monitorizeaza candidatii pe intreaga durata a contractelor, oferind un serviciu de asistenta continua. Fiind una din cele mai active si longevive agentii de recrutare si ocupare a fortei de munca din Romania, Banca de Joburi este dedicata crearii constante a noi oportunitati legale de angajare in strainatate.

Banca de Joburi
Adresa: B-dul Zizinului, nr. 38 – 36, parter, Brasov, ROMANIA
Telefon fix: 0268 – 311 547/ 0368 412 996
Website: www.bancadejoburi.ro
Facebook: www.facebook.com/bancadejoburi

Targ joburi