La fel, în ultimul timp, am participat în diverse proiecte în România şi de fiecare dată sunt surprinsă, când aud că mulţi români puţin cunosc Moldova, dar totuşi au în plan să o viziteze.

Aşa că a rămas un pas, să vă recomand cazarea! Ca să nu staţi pe la prieteni sau la neamuri, ştiţi voi cum e, totul e bine şi frumos primele zile, ca apoi se satură ei de voi şi voi de ei, puteţi inchiria un apartament în regim hotelier în Chișinău prin www.moldovarent.com

Pe site-ul www.moldovarent.com  este uşor de navigat, vă bifaţi filtrele în funcţie de necesităţi. În momentul rezervării se achita cu cardul bancar taxa de rezervare, iar costul şederii achitaţi la sosire. Veţi vedea că sunt apartamente cu 1-2-3 camere/vile, locate în diverse zone ale Chişinăului. De altfel la facilităţi veţi găsi mai multe: vile cu piscine şi jacuzzi care pot găzdui şi 12 persoane, apartamente accesibile pentru persoanele cu dezabilităţi sau apartamente ale căror proprietari n-au nimic împotrivă dacă vă aduceţi pisica din Italia :). De altfel, poate fi contactat pentru mai multe detalii, direct proprietarul.

Vezi apartamentele pe www.moldovarent.com

 

Cazare regim hotelier Chisinau Moldova  Cazare regim hotelier Chisinau Moldova