Cu totii dorim sa avem afaceri profitabile, insa in acelasi timp cheltuielile sa scada si sa nu mai fim nevoiti sa platim lumina, apa, chirie, personal mai mult decat este necesar.

Asadar, Roxana care avea o cofetarie chiar in „buricul” Bucurestiului s-a hotarat sa-si transforme bucataria intr-o mini cofetarie si sa livreze printr-un sistem online torturile atat in Bucuresti cat si in afara sa. Ideea sa s-a dovedit a fi destul de riscanta la inceput, deoarece renunta la un statut deja castigat de „cofetarie de fite” in centrul Bucurestiului la un statut de „bucatarie- cofetarie”, insa mai tarziu a constatat ca ideea a fost chiar una stralucita, deoarece s-au redus cheltuielile date pe chirie si personal, insa clientii au ramas fideli.

Roxana a fost putin dezamagita cand a constatat ca acum nu va mai putea comunica cu clientii face to face si… din nou i-a venit o idee extraordinara. Asa cum a realizat site-ul de comenzi torturi online in Bucuresti, aceasta putea realiza si un blog in care putea pastra legatura cu clientii sai si putea afla mai usor parerile si dorintele acestora. Blogul a fot un real succes, deoarece atat clientii vechi cat si cei noi puneau tot felul de intrebari cu privire la retete, scriau recomandari cu privire la design-ul torturilor si ii faceau Roxanei complimente cu privire la minunatele torturi pe care le pregatea.

Patroana unui magazin online de torturi in Bucuresti, Roxana era foarte incantata ca ideile ei au dat roade si oamenii sunt multumiti de munca prestata de ea. Caldura complimentelor si a recomandarilor din partea clientilor ei impulsionand-o sa fie pe zi ce trece tot mai buna si sa reuseasca sa faca torturi online din ce in ce mai impresionante, pentru a le putea arata apoi si celor care viziteaza magazinul ei online de torturi din Bucuresti.