Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti va implementa un program integrat pentru intervenţii active de ocupare „e-CarieraTa” care oferă cursuri GRATUITE acreditate de ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări), care se vor desfășura în luna ianuarie 2015, dedicate şomerilor şi persoanelor fără loc de muncă.

Programele de formare profesională autorizate sunt:

  • Manager marketing – marketing digital
  • Manager / Administrator de firmă
  • Agent de vânzări
  • Inspector resurse umane
  • Manager resurse umane
  • Controller

Cursurile sunt dedicate exclusiv şomerilor şi persoanelor fără loc de muncă şi se vor desfăşura la Buşteni. Transportul, cazarea şi masa sunt gratuite şi asigurate prin proiectul „Resurse umane pentru o creştere inteligentă şi inclusivă în sectorul serviciilor” , iar absolvenţii vor primi o subvenţie pentru participarea la curs în suma de 320 de lei şi vor fi sprijiniţi prin servicii de mediere să îşi găsească loc de muncă.

 

Pentru exprimarea opţiunii de înscriere aplica aici: http://www.ecarierata.ro/pages/apply#ApplicantApplyForm sau aici: https://docs.google.com/forms/d/1GlFeNjLOHrGfboaqeRgviJpduKj77yHIK3Rejg24zuU/viewform

 

Detaliile despre conţinutul programelor de formare se găsesc aici: http://www.e-carierata.ro/cat/11-Formare-profesionala.html
In maxim 48 de ore comunicarea va fi preluată de un Consilier de orientare profesională cu ajutorul căruia se vor derula acţiunile premergătoare participării la curs şi alături de care veţi descoperi informaţii noi despre abilităţile dvs, veţi conştientiza care vă sunt interesele profesionale şi veţi putea lua o decizie fundamentată privind traseul dumneavoastră profesional.

Birourile pentru implementare unde grupul ţintă, se poate înscrie şi poate fi consiliat sunt în Slatina, Craiova şi Bucureşti.

Participanții vor primi un certificat de absolvire însoțit şi de suplimentul descriptiv, ambele eliberate sub egida Ministerului Educației Naționale și Ministerului Muncii.

Cursurile e-carieraTa fac parte din programul „Resurse umane pentru o creştere inteligentă şi inclusivă în sectorul serviciilor”, POSDRU/125/5.1/S/135301. Proiectul are o durată de 18 luni şi este cofinanţat din Fondul Social European – Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 5 – „Promovarea măsurilor active de ocupare”, domeniul major de intervenţie 5.1. Scopul proiectului este îmbunătăţirea capacităţii de ocupare a persoanelor în căutarea unui loc de muncă şi a şomerilor, în special de lungă durată, prin dezvoltarea şi implementarea unui program integrat pentru intervenţii active de ocupare.

 

 

Informaţii suplimentare despre proiect pot fi obţinute de la:

Carmen Burueană, contact 0732 715 348, email contact@e-carierata.ro