cursuri_in_desfasurare_SMProiect ContaPlus, marca inregistrata a TSI Consultanta & Training, organizeaza in perioada 12 – 28 septembrie cursuri de formare profesionala pentru adulti, autorizate A.N.C. – Agentia Nationala de Calificare.  Cursurile se vor desfasura in locatii precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov.

Cursurile de formare profesionala oferite de Proiect ContaPlus se adreseaza cu precadere persoanelor interesate de performanta profesionala si dezvoltarea abilitatilor de management si coordonare. Tematica abordata in cadrul acestor cursuri imbina elemente teoretice cu exemple practice si studii de caz din domeniile de interes ale participantilor. La finalul cursurilor se elibereaza o diploma de participare si un certificat de absolvire autorizat A.N.C. si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Printre cursurile lunii septembrie se numara:

  • Scrierea proiectelor europene 2014 – 2020: 12-14 septembrie, 19-21 septembrie si 26-28 septembrie;
  • Protectia informatiilor in mediul de afaceri: 19-21 septembrie;
  • Analiza costbeneficiu: 19-21 septembrie;
  • Evaluator proiecte: 19-21 septembrie si 26-28 septembrie;
  • Legislatia muncii: 19-21 septembrie;
  • Guvernanta corporativa si managementul riscului in sectorul public: 19-21 septembrie;
  • Managementul Proiectelor. Privire speciala asupra contractelor de lucrari si FIDIC: 26-28 septembrie.

Inscrierile la curs se realizeaza prin completarea unui formular disponibil pe www.proiect-contaplus.ro sau in dreptul fiecarui curs in parte.

Despre Proiect ContaPlus

Proiect ContaPlus® reprezinta brandul sub care TSI Consultanta & Training, furnizor de formare profesionala acreditat A.N.C. si-a creat un renume pe piata de profil din Romania, fiind in prezent unul dintre cei trei lideri in domeniu datorita noutatii tematicilor abordate in cadrul cursurilor si profesionalismului lectorilor sai. Societatea a fost fondata in februarie 2006 ca furnizor de formare profesionala, editura si firma de consultanta economico-juridica.

Din 2006 si pana in prezent, Proiect ContaPlus®, in calitate de furnizor de formare profesionala, a organizat peste 900 de sesiuni de pregatire atat pentru mediul public, cat si pentru mediul privat, la care au participat peste 20.000 de cursanti.

De proiect.contaplus

Proiect ContaPlus® reprezinta brandul sub care TSI Consultanta & Training, furnizor de formare profesionala acreditat A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari, fosta C.N.F.P.A.), si-a creat un renume pe piata de profil din Romania, fiind in prezent unul dintre cei trei lider in domeniu datorita noutatii tematicilor abordate in cadrul cursurilor si profesionalismului lectorilor sai. Societatea a fost fondata in februarie 2006 ca furnizor de formare profesionala, editura si firma de consultanta economico-juridica.
Din 2006 si pana in prezent, Proiect ContaPlus®, in calitate de furnizor de formare profesionala, a organizat peste 900 de sesiuni de pregatire atat pentru mediul public, cat si pentru mediul privat, la care au participat peste 20.000 de cursanti.