Restaurantul de evenimente J`adore Ballroom îți poate oferi un meniu botez București pentru diferite bugete, dar toate ieftine. Există mai mult la o petrecere de succes, în afară de locație și băutură, și anume, meniul. Oaspeții tăi se vor simți confortabil numai dacă totul a fost bine organizat, meniul consistent și serviciul perfect. Pe lângă conceptul de meniu, se poate pregăti și planifica un botez cu meniu și băuturi, cu personal calificat, decoruri, precum și pachete opționale. Desigur, vei beneficia de un calcul precis al costurilor. Poți miza pe un personal de servire competent, bucătari creativi în meniuri botez și de o calitate excelentă.

Meniu botez excepțional

Bucătarii de la J`adore Ballroom își pot surprinde oaspeții cu o atmosferă unică și cu răsfăț de delicatese culinare. Indiferent dacă sunt frigăruie aromată de pui cu sos demi-glace, file de butterfisch cu sos lemon butter servit cu ratatouille de legume, cartofi aromatizați la cuptor sau MiniCup cu mousse de vinete și cruton, cu siguranță te vei bucura de delicatesele potrivite pentru un botez. Fiecare preparat din meniu are gustul și aspectul său. De asemenea, există o gamă de vinuri locale și internaționale de înaltă calitate, gata pregătite pentru iubitorii de vin. În funcție de dorințele tale și de bugetul tău, vei găsi împreună cu bucătarul șef meniul optim pentru botezul copilului tău și acesta va fi fericit să facă aranjamente de masă profesionale.

Meniu botez, Ametist, Coral și Turcoaz

Botezul unui copil este o sărbătoare de familie pe care o poți sărbători cu cei dragi în restaurantul de evenimente J`adore Ballroom. După botezul de încreștinare din biserică, poți invita nașii, familia și prietenii să sărbătorească în restaurantul de evenimente, alegând un meniu special. În funcție de numărul de invitați, poți alege salonul potrivit și numărul de meniuri. Ai de ales între trei meniuri de botez, Ametist, Coral și Turcoaz, toate la prețuri ieftine. Atunci când alegi un meniu, vei fi sprijinit cu o mulțime de experiență în realizarea secvenței de feluri de mâncare. Echipa din bucătărie garantează meniuri gustoase pentru marea sărbătoare a familiei și este fericită să răspundă cererilor speciale (vegetariene, vegane sau intoleranță alimentară).

Bucătarii știu exact ce este important și garantează că totul va fi ca la carte cu oricare meniu botez Bucuresti de la Jadore Ballroom. Acest lucru va aduce bună dispoziție și bucurie, iar tu și oaspeții tăi vă puteți bucura de petrecerea de botez fără griji. Bucătarii sunt bucuroși să te ajute cu sfaturi și experiența lor – fie cu selecția de mâncăruri delicioase, fie cu îndeplinirea cererilor speciale. Decorul saloanelor face ca botezul să fie unic și visele să devină realitate. Saloanele sunt flexibile și se pot adapta cerințelor tale de decor. Există pachete opționale, un program de susținere interesant, cu opțiuni variate și o notă foarte personală, degustări de vinuri, spectacol cu ursitoare de aproximativ 20 de minute și multe altele.