Sarbatorile romanesti au fost dintotdeauna bogate in traditii si bunatati de nerefuzat. Desi organismul nostru prefera alimentele usoare tentatiile culinare apar la tot pasul.
Totusi, perioada sarbatorilor nu trebuie sa fie un factor de stres din punct de vedere al greutatii corporale ci trebuie sa ne bucuram de placerile vietii la orice varsta.
Dupa excesele alimentare este indicata o detoxifiere a organismului prin cresterea consumului de apa dar si prin folosirea unor suplimente menite sa purifice sistemul circulator, sa elimine reziduurile de la nivelul colonului si a ficatului si sa ajute la scaderea in greutate fara deshidratarea si pierderea nutrientilor esentiali din organism.
Farmacia online http://www.spiterie.ro recomanda o gama variata de produse destinate detoxifierii organismului in categoria Medicatie preventiva – Detoxifierea organismului, din care puteti alege produsul potrivit in functie de varsta si buget.
Astfel, producatorul Secom recomanda produsul Kit Thisilyn Cleanse Mineral, Zenyth ofera un pachet Colon Help + Liver Help, Dacia Plant propune Detoxifiant sirop 200 ml, Herbagetica recomanda Detox Kit complet pentru detoxifiere iar Fares prezinta produsul Curatarea colonului 300g.