Sisteme de supraveghere CCTV pot fi formate cu cateva camere de supraveghere si un DVR sau pot fi foarte complexe si elaborate, incluzand un numar mare de camere si recordere digitale mai mari cum ar fi DVR 8 Canale sau DVR 16 canale.  Instalarea unui sistem de supraveghere te va ajuta sa eviti o intalnire cu hotii. Aceste sisteme cu camere de supraveghere descurajeaza potentialii hoti. Cand isi dau seama ca afacerea este protejata de un sistem de supraveghere ei nu vor mai actiona.

Un sistem de supraveghere cu un inregistrator dvr 8 canale este el mai folosit gadget de protectie utilizat pe scara larga. Oamenii care traiesc in zone in care securitatea este absolut necesara vor folosii sisteme de supraveghere video. Camerele de supraveghere CCTV inregistreaza orice intamplare si poata captura pe inregistrari hotii in flagrant. Sistemele sunt ideale pentru cei ce calatoresc mult sau ale caror locuri de munca nu le permite sa ajunga acasa devreme.

Utilizarea sistemelor de supraveghere video aduce multe avantaje:

  1. Daca detineti o afacere puteti oferii un mediu mai sigur pentru angajatii dumneavoastra si va puteti gestiona afacerea mai eficient, astfel si probabilitatea de a fi jefuit sau de a fi inselat de catre angajatiii dumneavoastra va scadea.
  2. Puteti utiliza un sistem de supraveghere video pentru a sporii securitatea in sine a afacerii si de asemenea a proteja exteriorul cladirii. Cum ar fi aleea de intrare, parcarea si curtea din spate.
  3. Puteti folosii camere CCTV pentru a monitoriza caslee de marcat. Astfel puteti tine evidenta tranzactiilor casierilor.
  4. Echipamentele CCTV pot fi folosite si in medii externe si in medii interne si puteti viziona inregistrari si pe timp de zi si pe timp de noapte.
  5. In ziua de astazi sistemele de inregistrare CCTV sunt considerate a fi cea mai eficienta metoda de reducere a criminalitatii

 

Pe langa beneficiile de securitate , sistemele de supraveghere video cu dvr 8 canale aduc o serie de alte beneficii cum ar fi.

  1. Monitorizarea numarului de clienti care fac cumparaturi in diferite sectiuni ale magazinului. Astfel puteti face o analiza de comportament al cumparatorilor
  2. Prin analizarea acestor inregistrari puteti identifica punctele slabe ale magazinului si va puteti da seama daca aveti nevoie de mai multi angajati.
  3. Puteti vedea performanta angajatiilor care lucreaza in atelierul dumenavoastra si mai apoi sa luati masurile manageriale adecvate pentru a imbunatatii productivitatea oricarui angajat prin motivare sau prin oferirea de pregatire suplimentara.