Când are nevoie organismul nostru de detoxifiere şi de curăţare a colonului?

Dacă problemele legate de detoxifiere şi curăţare a colonului se ivesc pentru prima dată în viaţa atunci probabil niciodată nu v-aţi gândit daca organismul este curat – din interior? Întotdeauna alocăm atenţie igienei exterioare: îndepărtăm impurităţile prin spălare, de pe corp, de pe dinţi şi de pe păr, dar oare suntem curaţi din interior? În zilele de azi când organsimul întâmpină din ce în ce mai mulţi agenţi toxici, devine indispensabil procesul de detoxifiere şi de curăţare a colonului prin colonhidroterapie, al ficatului şi ale celorlalte organe interne, ca şi schimbul de ulei în cazul unei maşini.

„Moartea porneşte din colon” (Hipocrates)

Citatul de mai sus, ne atrage atenţia asupra faptului că nici chiar în zilele de azi, într-o lume dezvoltată, civilizată nu se discută deschis despre „secretele obscure” ale subiectelor legate de curăţarea colonului, despre colonhidroterapie, respectiv de detoxifiere. Probabil starea generală a intestinelor, ca subiect, apare pe ultimul loc al listei care conţine temele principale ale „discuţiilor politicoase”. Trebuie să privim faţă în faţă problemele: sindromul colonului iritabil, constipaţia, balonările, inflamaţiile colonului (diverticulita) şi cancerul de colon, toate acestea sunt inca subiecte tabu in discutiile de zi cu zi. Întrebaţi pe oricare dintre medicii anatomo-patologi. De multe ori, autopsiile arată că reziduurile de materie fecală pot cauza ocluziuni în colon reducând diametrul acestora într-o proporţie de până la 80%.

Ce anume stă la baza tulburărilor digestive? Ce credeţi, ce fel de senzaţie ar fi dacă datorită lipsei de curăţarea colonului în mod regulat sau în lipsa procesului de detoxifiere regulat, reziduurile fecale saturate cu toxine ar adera pe pereţii colonului? Această formaţiune de reziduuri fecale este responsabilă pentru apariţia Sindromului Colonului Iritabil şi pentru formarea altor boli, constipaţia, balonarea. Are efect iritant asupra tractului intestinal, iar totodată poate să fie cauzatoare a nenumeratelor boli şi simptome. Simptome abdominale, constipaţie, senzaţie de epuizare fizică, balonare severă, cefalee, creştere ponderală, tulburări digestive, abdomen protuberant mărit la volum.

Colon hidroterapia reprezinta o metoda de tratament naturala de curatare profunda a intestinului gros si de detoxifiere a intregului organism. In cadrul Clinicii Remedium, procedura se efectueaza cu ajutorul unui aparat de ultima generatie. Procedura presupune irigarea colonului cu apa purificata si dezinfectata avand ca rezultat indepartarea pe cale naturala a tuturor toxinelor depuse pe peretii acestuia, fara a apela la medicamente.

Principiul fundamental al tuturor tratamentelor alternative de sanatate este ca organismul uman are o predispozitie naturala spre echilibru si sanatate optima. De fapt, corpul nostru detine puterea de auto-vindecare. Este drept ca pentru a se putea vindeca, trebuie sa il ajutam. Prin detoxifierea organismului putem facilita procesul de auto-vindecare. Astfel, prin irigarea colonului si prin eliminarea reziduurilor toxice din organism putem preveni si chiar trata bolile degenerative, acute, cronice sau reechilibra starea generala de sanatate. In concluzie, putem sa devenim din nou sanatosi.

Pentru mai multe detalii despre colonhidroterapie va invitam sa vizualizati site-ul nostru: www.clinicaremedium.ro