Închiriați o mașină pentru vacanțe cu Francrocar.

Vehicule adaptate nevoilor tale!
FrancRoCar: microbuze, mașini urbane, masini economice, masini de teren… veți găsi inevitabil vehiculul adaptat dorințelor dvs. pentru această vară.

Închiriere microbuz

Mergi la mare, la munte sau în mediul rural, cu familia sau prietenii și cauți un microbuz pentru închiriere? Este, de fapt, soluția ideală pentru transportul a până la 9 persoane fără a rămâne fără spațiu. Francrocar  vă invită să descoperiți oferta dedicată închirierii microbuzelor.
Închiriați un microbuz

Închirieri de  mașini compacte

Nu uitați să vă rezervați o mașina  compactă într-una dintre agențiile Francrocar pentru o vacanță de succes! Puteți inchiria  multe vehicule confortabile pentru pasageri timp de 1 zi, 1 weekend, 1 săptămână sau mai mult, inchiriere Renault Captur, inchiriere Renault Megane, Opel Astra ,opel Crossland… Alege in functie de nevoile si dorintele tale.

Închiriați un vehicul pentru pasageri

Pentru o vacanță perfectă cu tot tribul tău, nu uita să îți rezervi în avans închirieri de mașini de familie de tip Opel Zafira , Chevrolet Captiva .

Inchiriaza o masina de oras

O mașină de pasageri vă așteaptă indiferent de destinația vacanței dvs.: Renault  Clio, Polo,Dacia Logan , Opel Corsa … Descoperiți fără întârziere toate mașinile de oraș de închiriat in Romania . Adresați-vă direct agenției dacă doriți să vă dotați cu scaune pentru copii, GPS sau altele. Aceste autoturisme fac posibil consumul mic și să se strecoare peste tot în oraș, practic la munte sau la mare.
Închiriați o mașină economică cu Francrocar si drumurile voastre vor fi mai placute !www.francrocar.ro 

rent.a.car@francrocar.ro; 0740191912; 0723560674