Felul in care preluam apa este un aspect esential in orice industrie, tocmai de aceea Kogaion iti vine in ajutor cu servicii de instalatie purificare apa si service specializat.

Cu o experienta de 18 ani in domeniu si echipamente de calitate in procesarea apei, Kogaion ofera proiecte competitive pentru obtinerea apei pure, la standarde superioare.

Unde sunt indicate sistemele de epurare si de filtrare a apei


Solutiile de purificarea apei sunt 100% personalizate, acoperind o gama larga de industrii:
– alimentara
– farmaceutica
– cosmetica
– energetica
– producere de hidrogen prin cracarea metanului.

Purificatoarele performante folosite in proiectele industriale sunt folosite pentru tratarea microbiologica a apei. Astfel, apa obtinuta este tratata din punct de vedere fizic, chimic si microbiologic putand fi folosita atat pentru gatit, cat si pentru realizarea medicamentelor, cremelor si a solutiilor cu uz sanitar.
Statiile industriale de epurare sunt de de diferite capacitati, concepute si realizate in functie de parametrii de calitate ai influentului si de cantitatea de apa uzata ce se doreste a fi epurata.

In ce consta procesul de filtrare al apei pentru lucrul cu diverse industrii

Pasii de purificare se realizeaza pentru a obtine o apa pura si ultra pura, in functie de destinatia utilizarii ei.
In pricipiu, statiile de filtrare a apei, montate si realizate de Kogaion, sunt proiectate cu o serie de produse, printre care amintim:

– Instalații de producere PW/coldWFI prin RO-EDI
– Instalații de pretratare apă potabilă cu cele mai moderne tehnologii
– Tablou de automatizare pentru monitorizarea parametrilor fizici
– Rezervoare din oțel inox cu capacitate de stocare și buclă de recirculare

In mare, intreg procesul este divizat in:
– Etapa mecanica, ce are ca scop separarea materiilor cu ajutorul instalatiilor de sitare.
– Treapta fizico-chimica, care este de fapt un tratament fizico-chimic pentru a reduce materiile solide din apa. Prin acest fenomen de coagulare-floculare se poate ajunge la reducerea materiilor solide in suspensie in procent de 95%.
– Treapta biologica si ultrafiltrarea ae ca scop reducerea incarcarii poluante pana la valorile permise, prin procese de nitrificare.

Beneficii oferite de sistemele de purificarea apei

 

Avantajele filtrarii apei se reflecta atat in relatia business to business, cat si in cea catre consumatorii directi. Apa este un factor determinant in existenta umana. Nu se poate concepe o activitate umana, sau sa obtinem un echilibru climatic fara apa. Tocmai de aceea, protejarea mediului este responsabilitatea noastra.

Echipamentele si serviciile de filtrare oferite de Kogaion fac posibila dezvoltarea strategiilor de management privind reciclarea apei.
Tehnologiile moderne utilizate si solutiile de proiectare asigura un consum redus de resurse oferind rezultate maxime industriilor care au apelat la aceste servicii, atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ.
Totodata, prin utilizarea unei cantitati optime a apei ce respecta parametriii impusi, industriile care beneficiaza de aceste sisteme de filtrare a apei, contribuie responsabil la protejarea mediului inconjurator.
Sunt ramuri industriale care folosesc apa dedurizata si demineralizata, acestea fiind doua modalitati de tratare si filtrare a apei folosite in ciclurile de productie pentru medicamente si cosmetice de calitate.
Inclusiv utitlizatorii directi care opteaza pentru sisteme de filtrare rezidentiale, obtin un real ajutor in procesul de economisire, dar si in reducerea efortului in achizitionarea apei potabile.

Pentru mai multe solutionari profesionale si servicii de instalatie purificare apa, sau detalii suplimentare, echipa Kogaion va sta la dispozitie la: 0722 505 968, 0720 209 049, sau pe email la: office@kogaion.com.ro