Gelul termoactiv cu ceai verde are efect termic de ardere a grasimilor, prin cresterea cheltuielilor energetice a organismului si oxidarea celulelor grase, sprijinind astfel pierderea in greutate.

Acest efect termic este atribuit interactiei dintre catechina, polifenoli si cafeina care stimuleaza termogeneza. Cu alte cuvinte, acest gel termic lucreaza natural pentru arderea grasimilor.

Gelul termo-activ Kosmo Oil reduce tesutul adipos, slabeste si iti remodeleaza corpul. El reduce vizibil celulita si imbunatateste elasticiatea si fermitatea pielii. Formula extrem de efectiva de ardere a grasimilor, incalzeste delicat pielea, asigurand penetrarea imediata a substantelor active in epidema, cu efect accelerat de reducere a tesutului adipos.

Gelul termoreducator cu ceai verde slabeste rapid abdomenul, imbunatateste forma taliei, modeleaza si confera fermitate feselor, conducand la un aspect suplu. In plus, stimuleaza microcirculatia in zona afectata de celulita, ceea ce conduce la o elasticitate marita a pielii si fermitate. Gelul termoreducator Kosmo Oil reduce depozitele de grasime, indeparteaza eficient lipidele stocate.

Beneficiile Gelului Temosudatie cu Ceai Verde Kosmo Oil:

• accelereaza arderea grasimilor
• reduce semnificativ masa corporala
• micsoreza circumferina taliei si greutatea corporala

Mod de utilizare: Se aplica o cantitate generoasa de gel pe zona afectata de celulita, si se maseaza usor pana cand gelul este complet absorbit. Se poate continua pentru cresterea eficacitatii cu alte tratamente (impachetare in film osmotic, purtarea unei centuri sau costum de slabit, sauna). Efectul este eliminarea toxinelor, reducerea tesutului adipos, a apei retinute in organism, a celulitei. Poate fi utilizat si de persoanele cu pielea sensibila sau vase capilare dilatate.
Gel termosudatie cu ceai verde 500 ml , Pret 27,00 lei
KOSMO LINE SPA
Tel: +40203173862