Jocurile moderne vs. jocurile de odinioară

Dacă nu ați observat încă, jocurile video devin din ce în ce mai captivante și asta datorită evoluției tehnologice din spatele marilor producători. Obișnuiam să mă joc ore în șir Solitaire, însă după câteva zile începi să te plictisești. Ei bine, în ziua de astăzi există o mulțime de titluri care îți atrag atenția, timpul fiind singurul impediment care te-ar putea împiedica să le încerci pe toate.

Jocurile video moderne sunt de departe superioare în comparație cu ceea ce ofereau jocurile de odinioară. Nu mai sunt menite doar să ofere câteva ore de divertisment. Producătorii au înțeles faptul că pentru a ține angrenat în joc, trebuie să te recompenseze și să adapteze misiunile în funcție de plăcerile fiecăruia. Jocurile video de astăzi sunt, literalmente, concepute pentru a crea dependență, iar acest lucru se poate observa din faptul că au fost create pentru a îndeplini mai multe dintre nevoile noastre umane de bază, cum ar fi conexiunea socială, evadarea, creșterea și provocarea.

Deci, dacă știi că te lupți cu dependența de jocuri video, dar nu vrei să renunți complet, asigură-te că stai departe de aceste 3 jocuri captivante: Fortnite – copiii sunt atât de dependenți, încât provoacă panică în rândul părinților care nu au idee cum ar trebui să gestioneze această situație de criză; League of Legends – unul dintre cele mai cunoscute jocuri din industrie și PUBG – lansat în 2017, a devenit rapid cel mai popular joc din toate timpurile încă din versiunea beta. Pentru a întregi lista cu jocuri, accesați thegames.ro. Acolo veți găsi toate noutățile din industria jocurilor video.