Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin-top:0in;
mso-para-margin-right:0in;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0in;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Camera de Comert si Industrie Romania-Algeria si Tycoon Communication  anunta deschiderea oficiala a clubului de business la feminin ‘’She business’’.

Lumea afacerilor nu mai apartine numai barbatilor si acest lucru a fost dovedit in ani tocmai prin afacerile deschise de catre femei si duse catre rezultate de excelenta. In actualul context este tot mai multa nevoie de implicarea femeilor in lumea afacerilor si suntem certe ca o asemenea implicare va aduce un plus de valoare, etica, stabilitate si mai ales o dezvoltare perpetua a economiei in asa zisa lume a barbatilor.

She business isi propune sa stranga sub umbrela sa femei de excelenta din mediul de afaceri romanesc, antreprenoare de succes, specialiste din diferite domenii de activitate si femei din mediul corporate.

Scopul principal al clubului este sustinerea mediului de afaceri feminin, crearea de incubatoare de idei aplicabile, networking de afaceri, promovarea produselor si serviciilor membrelor clubului.

Antreprenoriatul feminin este intr-o  continua crestere si stim in baza unor studii efectuate de catre Standard&Poor’s, ca managementul mixt al companiilor are o productivitate operativa mai mare cu 4%, ceea ce demonstreaza ca diversitatea creaza rezultate. Totodata clubul de afaceri ‘’She business’’ va sustine proiecte culturale si sociale in lupta impotriva violentei asupra copiilor si femeilor.

Presedinta Camerei de Comert si Industrie Romania-Algeria, Nadjet Karabernou a numit-o in functia de Presedinte a clubului ‘’She business’’ pe Gabriella Pascaru Bisi, CEO&Co-founder al agentiei Tycoon Communication si Partener&Director de Comunicare al CCIR-A. Ambasadoarele clubului pentru primul an de mandat, sunt : Diana-Florina Cosmin, redactor sef al Revistei Forbes Life Romania si UP by Forbes Romania, Florentina Paun, analist financiar si Adriana Petrescu, psiholog&life coach.Membra activa a bordului este si Mona-Lisa Caravaniez, Managing Director Ogilvy&Mather Romania.

Evenimentul oficial de lansare a clubului ‘’She business’’va avea loc miercuri, 10 iulie la orele 19.00 pe terasa Astrodome a Residence Domenii Plaza, strada Alexandru Constantinescu 33.

Organizatori : Camera de Comert si Industrie Romania-Algeria & Tycoon Communication

Partener principal : Residence Domenii Plaza

Parteneri : Cellini, Foto Factory, Casa Jad, Afashion, Lavazza, Kristina Dragomir, Halewood Wines, Colour, EnRose, MPG, Fantasy Hair Team, Cioccogelateria Venchi.

Parteneri Media :

Forbes, Forbes Life, BeWhere, Bucharest Night Life, Avantaje, Centrul de Presa.

Eveniment exclusiv pe baza de invitatii !

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:

Prof.MA Gabriella Pascaru Bisi

Ceo&Co-Founder Tycoon Communication

Presedinte ‘’She business’’

Partener & Director Comunicare CCIR-A

gabriella@ccir-a.ro/gabriella.pascaru@yahoo.it

0721 640 384

Afis  She businessRGB - Copia