Iti doresti niste lenjerii 3D care sa iti imbunatateasca aspectul dormitorului in fiecare dimineata cand te trezesti? Nu doar ca acestea au imprimeuri autentice, bazate pe o tehnologie de ultim momet, ba chiar acestea sunt confectionate la Pucioasa, in Romania.

Gama seturilor de lenjerii 3D iti pune la dispozitie o diversitate de modele

Daca esti in cautarea unor asternuturi de pat care sa fie placute si sa atraga atentia in momentul in care intri in dormitor, arunca o privire asupra seturilor de lenjerii 3D de ls Patone si vezi care este modelul tau preferat! Odata cu venirea primaverii, gama este tot mai diversa si mai apreciata de catre consumatori.
lenjerii 3D
Popularitatea acestor lenjerii 3D a crescut in ultima perioada datorita calitatii materialului si a unicitatii feicarui model. Acestea sunt confectionate prin intermediul tehnologiilor moderne, prin intermediul caror sunt imprimate modele 3D in textura acestora. Fiecare model este unic si te va face sa te indragostesti de textura acestora.

Indiferent ca esti in cautarea unui model cu animal print sau a unui model din natura, acestea sunt asternuturile care iti vor indeplini dorintele de a avea o lenjerie de pat unica.

Asternuturile romanesti tot mai apreciate in strainatate!

Industria textilelor din Romania este in continua dezvoltare datorita calitatii produselor romanesti si a profesionalismului de care producatorii dau dovada. Istoria ne spune ca tara noastra a fost unul dintre principalii exportatori de textile.

Principalele caracteristici oferite de aceste lenjerii 3D sunt reprezentate de calitatea materialul, acesta fiind format din bumbac satinat si rezistenta imprimeurilor. Acestea sunt apreciate in special de copii. Cele mai atractive si cautate modele sunt cele in care se regasesc animale, peisaje din natura sau diferite tablouri colorate.

Un alt avantaj care se afla tot in sfera de rezistenta, aceste seturi de lenjerii ofera o rezistanta durabila datorita materialului aflat in compozitia lor. In plus, acestea se usuca si foarte repede, fara sa lase cute. Astfel ca poliesterul nu retine apa, deci lenjeriile realizate din acest material se vor usca foarte repede. Ba mai mult, forma se va pastra intacta si nu vor aparea neplacutele dungi. In comparatie cu bumbacul, fibra de poliester nu se sifoneaza sau se sifoneaza foarte greu si isi revine imediat la forma sa initiala.