Intr-o perioada de criza in care tot mai multe firme o duc mai degraba rau decat bine, Assiris Marketing se dovedeste a fi un exemplu bun pentru o afacere atat de tanara. Secretul consta se pare in marketing-ul inovativ pe care prezentatorii Assiris Marketing il presteaza in fata clientilor, cifrele demonstrand acest lucru, Assiris Marketing numarandu-se intre primele 5 afaceri de profil din Romania.

Cu o conducere dinamica si inovativa, alaturi de un personal de cea mai buna calitate, Assiris comercializeaza produse de cea mai buna calitate, fabricate in Uniunea Europeana, vanzarile mari datorandu-se strategiei de marketing si deopotriva calitatii exceptionale a produselor. Comercializarea si distributia produselor se realizeaza in intreaga tara, echipa de prezentare fiind aceeasi care inmaneaza personal produsele comercializate catre cumparatori.

Avand ca deziderat sanatatea, Assiris Marketing comercializeaza produse care respecta cele mai inalte standarde europene in materie de calitate si sanatate, produse pe care le puteti gasi in Romania doar la Assiris Marketing. De la purificatoare de aer pana la fotolii de masaj, de la branturi de masaj pana la aspiratoare performante, toate produsele vandute de Assiris sunt special concepute pentru o viata mai sanatoasa si mai buna!

In viitor, Assiris Marketing isi propune sa urce in topul afacerilor de profil din Romania, cautand sa-si perfectioneze continuu strategiile de marketing online, internetul si mediul online urmand sa devina o parte integranta a companiei.

In final, Assiris multumeste clientilor pentru aprecierea de care se bucura din partea lor si promite ca pe viitor sa fie o companie cel putin la fel de performanta si dedicata in a oferii clientilor aceleasi servicii de calitate cu care i-a obisnuit Assiris Marketing.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat