Compania Odin Media aduce la cunostinta publica informatii pretioase despre aparitia celui mai mare portal de promovare a firmelor de piese auto din Romania, www.FirmaPieseAuto.ro.  FirmaPieseAuto.ro este un portal la nivel national care are ca scop promovarea firmelor de piese auto din Romania, de a mijloci conexiunea intre acestea si cei care cauta ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod portalul nostru ajuta atat firma de piese auto cat si potentialii clienti. Oferim hosting unei singure firme de piese auto pe oras deoarece dorim sa promovam cea mai buna firma  din zona respectiva. Credem in profesionalism si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune.

Pentru cei care cauta solutii, informatii si explicatii, portalul www.FirmaPieseAuto.ro  este un real ajutor. Pe langa firmele de piese auto, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa prezentam diverse componente auto, felul in care acestea functioneaza si instrumentele utilizate in reparatiile auto. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe FirmaPieseAuto.ro,  pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului cabinet.

Venim in intampinarea  firmelor de securitate  prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de isi prezenta  datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii  si preturi practicate, imagini sugestive, si pentru a facilita contactul, pozitionarea pe harta interactiva, in care utilizatorii pot gasi exact locatia firmei de securitate.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor de piese auto, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina  cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem  la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

In plus, ne ocupam si de promovarea firmelor de piese auto pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Avem o intreaga echipa de IT care se ocupa de portalul FirmaPieseAuto.ro , ei fac acest lucru in fiecare zi iar odata cu portalul FirmaPieseAuto.ro  creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Firmele de piese auto  care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic. Suntem intr-o campanie nationala iar abonamentele FirmaPieseAuto.ro pentru promovare sunt accesibile in acest moment pentru toate cabinetele din Romania:

  • 400 ron –   1 an/ 2 orase
  • 700 ron –   1 an/ 4 orase
  • 1000 ron – 1 an/ intreg judetul

 

Astfel Odin Media isi propune ca prin portalul www.FirmaPieseAuto.ro sa aduca un plus de valoare firmelor de piese auto din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.