BAUMIT NHL – VAR HIDRAULIC NATURAL TRADITIONAL DIN AUSTRIA

Cine a vrut sa mentina esenta istorica si valoroasa a cladirilor cat mai autentica, a trebuit sa depuna mari eforturi. In special pentru materiale preparate in retete cu lianti si tehnologii autentice traditionale. Baumit ofera var hidraulic natural din resurse exploatate la nivel regional. Varul este unul dintre cele mai vechi materiale de constructii si prezinta o indelungata traditie.

In studiile efectuate pe cladirile istorice s-a gasit intotdeauna varul hidraulic natural, fara de care ar fi imposibil ca rezistenta deosebita a multor cladiri sa persiste secole la rand fara deteriorari. Cert este ca multe cladiri ale epocii trecute au fost reconstruite cu materiale locale.

Datorita Baumit NHL este acum disponibila o serie de produse, gata preparate, pentru renovarea cladirilor istorice – de la liant pana la nisip, toate componentele sunt din Austria. Proprietatile adaptate la produsele precedente pe baza de NHL reprezinta solutia ideala cand e vorba de reconditionarea fidela a unor cladiri cu tencuieli vechi si asta intr-un mod durabil.

Prin urmare, de acum nu mai sta nimic in calea unei renovari simple si sustenabile. Chiar si la cladirile noi, aceste produse isi gasesc utilitatea datorita porozitatii naturale si permeabilitatii si pot oferi un climat sanatos la interior.

Altdorf Tehnik  – solutii pentru constructii, distribuitor autorizat in Focsani si Vrancea, recomanda Baumit NHL.