No Name Events este unul dintre puținele și specialele locuri din București sectoarele 2,3,4, Berceni și Popești Leordeni, unde botezurile sunt posibile dacă faci o rezervare a restaurantului din timp. Botezul este o sărbătoare personală minunată care trebuie neapărat sărbătorită. Vorbește cu managerul și bucătarul restaurantului No Name Events și spune-i ce ai nevoie, pentru a pregăti un meniu botez București în mod corespunzător. Îți poate oferi unul dintre cele 3 meniuri special sau îți poate crea un meniu special, îți poate oferi feluri de mâncare și băuturi care sunt o sărbătoare pentru palat și stomac, are grijă de tine și de oaspeții tăi, astfel încât, toată lumea să se simtă cu adevărat într-un spațiu fantastic și botezul să fie de neuitat.

Alege bugetul pentru meniul de botez

Nu întâmplător toate evenimentele încep cu bugetul, pentru că acesta este principalul punct de plecare. Orice altceva depinde de bugetul pe care ești dispus să-l cheltuiești și pe care ți-l poți permite. No Name Events a creat 3 meniuri speciale pentru botez Silver Clasic, Gold All Inclusive și Platinum Ultra All Inclusive. Fiecare dintre cei trei meniuri are un  preț diferit, deoarece și componența este diferită. Important este să te asiguri că acest meniu botez Bucuresti nu este prea scump pentru bugetul tău. Pe de altă parte, meniurile pentru botez de la No Name Events sunt realizate astfel încât, să fie potrivite și pentru bugetul tău.

Botezul este un obicei creștin luminos, legat de credință, trezind emoții pozitive întregii familii și oaspeților. Odată ce ai ales restaurantul de botez No Name Events pentru o anumită dată la care să sărbătorești evenimentul luminos și ai o idee despre numărul de invitați, atunci poți alege meniul fără grijă. Evenimentul va fi organizat profesional, iar momentul va fi o adevărată sărbătoare. Meniul va fi o amintire frumoasă pentru toată lumea, deoarece, totul este foarte rafinat și foarte atent realizat. În acest scop, va trebui să parcurgi meniurile special pentru botez. Toate cele 3 meniuri includ o gustare, sarmale, grill sau pește, garnitură, pachet băuturi open bar cu consum nelimitat, mixuri cu alune și covrigei. Începând cu al doilea meniu, vei beneficia de aranjament din fructe proaspete de sezon, îmbrăcarea meselor, tortul bebelușului.

Cel de-al treilea meniu, față de primele două, mai include și aranjamente florale. În pachetul opţional pentru Botez sunt incluse sonorizarea și luminile pentru eveniment, precum și ursitoare de botez. Ai multe motive pentru a alege restaurantul No Name Events pentru botezul copilului tău. Salonul este decorat conform unei sărbători pentru botez și de asemeni, așa cum îți dorești. Alegând un pachet complet pentru botez care include și meniul de botez de la restaurantul No Name Events, vei putea sta relaxat, fără probleme, putând să te bucuri alături de invitați la petrecerea de încreștinare a copilului tău.