logo Modpack 100513Modpack System, aflată momentan în cea mai bună perioadă din istoria sa de 7 de ani, s-a mutat într-un sediu nou, care oferă 4.000 m2 pentru productie, depozitare si alte activitati logistice şi 500 m2, spaţiu pentru birouri. Mutarea a fost posibilă datorită unei investiții de aproximativ 1.000.000 de euro şi va oferi companiei o creștere de 25% a capacității de productie.
Relocarea într-un nou sediu a fost opţiunea firească pentru Modpack System, explică Valentin Malaescu, CEO-ul companiei: „Modpack System a avut parte de o creștere rapidă în ultima perioadă, iar mărirea capacităţii de productie a devenit obligatorie. Creşterea volumului în primele doua trimestre al acestui an a fost foarte mare, cifra de afaceri fiind cu 50% mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului 2013. Mai mult, ne aşteptăm să avem o creştere a volumului datorită investiţiilor făcute în noi produse şi servicii iar aceasta investitie reprezinta o etapa importanta in strategia de dezvoltare a companiei pentru urmatorii ani, strategie care vizeaza consolidarea pozitiei pe piata europeana a serviciilor de packaging si relocare industriala. ”
Directorul general adjunct, Bogdan Malaescu, declara ca: “Inaugurarea acestei facilitati reprezinta o etapa importanta in procesul de dezvoltare a brandului Modpack System. Am acceptat o provocare pe mai departe, iar acum dispunem de facilitatea ideala pentru a ne atinge obiectivul principal, ca, in cativa ani, sa ne situam alaturi de firmele de top din Europa, specializate in productia ambalajelor de lemn si furnizarea de solutii complete de ambalare, relocari industriale si servicii complete de logistica. Finalizarea acestui proiect de relocare intr-un nou spatiu demonstreaza inca o data faptul ca Modpack System are o echipa solida si inovativa, care se bizuie pe parteneri si colaboratori de incredere, astfel incat brandul Modpack System sa isi pastreze prestigiul castigat de-a lungul timpului ”.
Noul sediu Modpack System găzduieste aproximativ 50 dintre angajații companiei și se află in Ploiesti Industrial Parc. Noile coordonate la care ne puteti gasi sunt: strada Conului, nr.4, cod postal 100213, Ploiesti, Romania, tel: +40-244-220.355, fax: +40-244-220.355. Adresele de e-mail, precum si numerele de telefon mobile ale membrilor echipei Modpack System raman neschimbate.
MODPACK SYSTEM ofera clientilor sai solutii de ambalare inteligente, complete, integrate, cu un grad ridicat de customizare si care raspund cu succes celor mai variate exigente, pentru ambalarea de export si relocare industriala
Pe langa noul sediu din Ploiesti Industrial Parc, Modpack System detine inca doua facilitati in Ploiesti, Ploiesti West Park si Cluj Napoca precum si un joint venture Modpack System Czech la Praga.