Floraria online Floricudrag.ro va doreste un an 2014 cu voie buna si clipe minunate, sanatate, bucurii si impliniri, succese si ocazii de sarbatoare unice! Va multumim ca sunteti alaturi de noi, ca putem oferi impreuna bucurie si ca ne-ati dat ocazia sa impartasim alaturi de dumneavoastra clipele minunate cand florile vorbesc mai frumos decat am putea sa o facem noi vreodata!

Floraria online Floricudrag.ro va asteapta si in 2014 cu aceeasi dragoste pentru frumos, cu aceeasi pasiune pentru lucrurile bine facute si cu aceeasi atentie pentru nevoile si dorintele dumneavoastra! Floraria online Floricudrag.ro ramane si in 2014 dedicata fara rezerve clientilor sai si va asiguram ca vom pastra standardele de calitate si seriozitatea serviciilor oferite la nivelul pe care il cunoasteti si pe care l-ati apreciat in 2013! De aceea va multumim si va dorim un An Nou  minunat!

Floraria online Floricudrag.ro livrează flori în Bucuresti și Ilfov. Dedicată clienților care apreciază calitatea, profesionalismul, atenția și bunul-gust, florăria online Floricudrag.ro are ca scop acoperirea cererii de buchete si aranjamente florale deosebite. Mizam pe un personal cu studii certificate in floristica, pe experiență, pasiune si intelegerea nevoilor clientilor. Pachetele personalizate si produsele floricudrag.ro inseamna eleganța si excelența.

Ofera dragoste si in 2014! La multi ani!

Echipa Floricudrag.ro.

www.floricudrag.ro

office@floricudrag.ro

 

Telefon: 0753 984 319