Cu saloanele sale spațioase și atmosfera discretă și elegantă, No Name Events este alegerea perfectă pentru evenimentul de botez personal, care include şi o ofertă botez. Bucătăria rafinată, meniul bine ales, selecția de elită de băuturi și serviciile, garantează un eveniment plăcut și distractiv de înaltă clasă, pentru tine și oaspeții tăi. Contactează reprezentanţii restaurantului No Name Events pentru o rezervare și oferta botez specifică, pentru a transforma botezul bebeluşului tău, într-o experiență unică.

Restaurantul pentru botez este un loc elegant cu o atmosferă individuală şi care s-a impus ca unul dintre cele mai populare din Bucureşti. Estetica să modernă, oferta meniu a autorului și serviciul strălucit, arată o atenție atentă la fiecare detaliu. No Name Events îţi oferă unul dintre cele 3 meniuri potrivite pentru un botez şi oricine dorește să simtă experiență culinară desăvârşită. O echipă de profesioniști cu experiență se va asigura că totul este perfect, iar experiența ta cu meniul la oferta este emoționantă și de neuitat. Odată ce ai gustat deliciile din meniul la oferta, cu siguranţă vei dori să te mai întorci şi cu alte evenimente din viaţa ta.

Oferta botez la No Name Events

Aici, oricare dintre cele 3 meniuri, cum ar fi Silver Clasic, Gold All Inclusive şi Platinum Ultra All Inclusive are propria sa poveste și accent. Frumoasă prezentare şi gustul incredibil al preparatului servit, îi vor încânta pe invitaţii tăi. Oferta botez Bucureşti include mâncarea, băutura cât şi gustări, aranjamente şi chiar tortul. Interior elegant, atmosferă plăcută şi relaxanta şi servicii profesioniste, acest lucru vei găsi odată cu oferta botez la restaurantul No Name Events şi în sectoarele 2,3,4, Berceni şi Popeşti Leordeni.

Este un loc plăcut și confortabil pentru a întâlni rudele şi prietenii la botezul bebeluşului tău. Barul face parte integrantă din meniul la oferta.  În restaurantul No Name Events se organizează cele mai magice botezuri pentru bebeluşi şi oferă cele mai de neuitat emoții pentru botezul copilului tău. Meniul special la ofertă şi la alegere, atmosferă plăcută şi sigură, posibilitatea de animaţie cu 3 ursitoare şi un program de 20 de minute, nu te lasa indiferent.

Mâncarea delicioasă și atmosfera confortabilă sunt doar începutul unui meniu la oferta într-o companie bună. Muzica este plăcut liniștită și special selectată. Cu prietenii, colegii şi familia, solicita oferta botez pentru a-ți petrece evenimentul aşa cum cere tradiţia. Dacă nu îţi place să te uiţi atât de mult la buget și preferi să planifici relaxat, un botez cu oferta meniu poate avea un efect pozitiv asupra portofelului tău. Costurile pentru un meniu sunt accesibile tuturor, aşa că ești mai liber în planificarea evenimentului de botez și mai îţi mai rămâne suficient buget pentru a-ţi răsfăța invitaţii cu tortul deosebit de bun pentru botez și astfel, nu trebuie să faci compromisuri.