OHT Medical Center este o clinică specializată în serviciile complete de recuperare medicală. Deși este prezentă pe piață doar de 2 ani, centrul medical OHT și-a construit un renume printre pacienți și a devenit o surpriză plăcută pentru aceștia, fiind singura clinică din Ilfov care aduce sub același acoperiș toate terapiile într-o formă integrată.

Centrul medical OHT este mereu la curent cu cele mai noi practici și terapii de recuperare. În acest mod reușește să îmbine și să ofere pacienților o varietate de terapii și tratamente prin care își pot îmbunătății și recupera funcționalitatea fizică.

Terapiile de recuperare sunt adaptate în funcție de nevoile fiecărui pacient și au în vedere o recuperare integrativă a organismului. Astfel că, fiecare pacient beneficiază de o consultație amănunțită pentru a i se concepe un plan de recuperare personalizat.

Monitorizarea procesului de recuperare se face continuu, iar personalul medical contribuie activ în adaptarea procesului de recuperare în funcție de evoluția pacientului.

OHT Medical Center alocă resurse în mod constant pentru a îmbunătăți condițiile de desfășurare a ședințelor de recuperare. Până la momentul actual, clinica medicală se mândrește cu o investiție de peste 2 milioane de euro în aparatură de ultimă oră, personal specializat și o ambianță plăcută, benefică unei recuperări rapide și de lungă durată.

Ce au în plus cei de le OHT față de alte clinici de recuperare medicală este posibilitatea pacienților de a se caza. Unele proceduri de recuperare medicală necesită ședințe repetate la intervale de scurtă durată. Astfel, pacienții ce vin din zone îndepărtate, se pot bucura de un sejur de recuperare, fără a fi nevoiți să facă deplasări obositoare între ședințe.

Departe de agitația urbană, În Tâncăbești, comuna Snagov, centrul medical OHT oferă pacienților un cadru intim și liniștit, necesar unui recuperări de lungă durată.
Pe lângă serviciile de recuperare medicală, clinica OHT pune la dispoziția pacienților săi, servicii de Cardiologie, Endocrinologie, Estetică Nechirurgicală, Medicină Internă, Nutriție, Oxigen Ozonoterapie și Oxigenoterapie Hiperbară și Pediatrie.

OHT Medical Center este o clinică medicală specializată pe recuperare medicală integrativă, cu o echipă de profesioniști pasionați și dedicați pacienților săi și bunăstării acestora.

Mai multe detalii despre Centrul Medical OHT și despre activitatea sa, se găsesc și pe site.