Cu o experienta de peste 20 ani pe piata interna si externa, compania VMI SPORT METAL ofera o gama larga de servicii si produse la calitate superioara.

Compania este impartita in patru mari diviziuni.Cu ajutorul tehnologiei performante si a experientei pe care au acumulat-o in decursul anilor, angajatii ofera clientilor servicii si produse de cea mai inalta calitate. Sistemul de control al calitatii este foarte exigent si permite o fexibilitate ridicata a fluxului de productie.

Diviziunea de confectii metalice vine in intampinarea clientilor cu o gama larga de produse si servicii  din fier forjat, inox,aluminiu si fonta. Confectionam structuri pentru stadioane, nocturne, tribune si acoperire de tribune , hale si  centre  spa. Oferim servicii de sudura aluminiu , duraluminiu fonta.

Diviziunea de productie publicitara ofera o gama larga de servicii precum printuri de mari/mici dimensiuni, litere volumetrice, reclame luminoase, car-branding, bannere, sisteme roll-up, panouri publicitare, fatade de cladiri din alucobond, signalistica interioara si exterioara, gravari si routari laser si mecanice.

Diviziunea destinata articolelor de premiere pun la dispozitie organizatorilor de evenimente o gama larga de produse. La orice eveniment puteti oferii castigatorilor sau participantilor cupe sportive (www.cupe.ro) , plachete, trofee acrilice si din cristal, mape si cutii din plus, personalizate prin gravare laser.

Diviziunea de gospodarie comunala pune la dispozitie  autospeciale de gospodarie comunala, statii de transfer si sortare a deseurilor, containere si europubele, statii de autobuz, indicatoare, stalpi de delimitare.

Clientii nostri gasesc pe www.vitalisgroup.ro un catalog de prezentare bine structurat pe fiecare divizie in parte, unde pot vizualiza protofoliul de produse si servicii.

Pentru ca suntem intr-un secol in care creativitatea si experienta este pe primul loc, echipa noastra este dedicata succesului proiectelor dumneavoastra. Ideea clientului este dezvoltata si prelucrata, gestionata in cel mai mic detaliu pentru a oferi servicii si produse de cea mai buna calitate.