Există o mare varietate de specii de restaurante, dar nu toate sunt potrivite pentru o nuntă de poveste. Restaurantul de nuntă J`adore Ballroom București se încadrează în conceptul unui eveniment de nuntă și nu trebuie să plătești mai mult pentru decor. Dacă alegi un salon decorat în schema de culori dorită, atunci nu mai ai nevoie nici măcar de decoratori. Restaurantul are un meniu de nuntă extins și variat, servicii dovedite și o prezentare frumoasă a felurilor de mâncare. Personalul are propriul manager de nuntă, ceea ce este, de asemenea, convenabil.

Restaurant J`adore Ballroom București – Avantaje

Restaurantul J`adore Ballroom București are o parcare păzită, o bucătărie cu drepturi depline și mai multe saloane de nuntă, care sunt echipate cu iluminat modern și echipamente muzicale. Restaurantul dispune de un ring de dans și o scenă pentru artiștii invitați. De asemenea, pentru tine și pentru oaspeții tăi se oferă zone de relaxare. Bonusurile frecvente pentru tinerii căsătoriți, completează imaginea plăcută a serviciului de restaurant: băuturi gratuite și alegerea unui tort de nuntă, la comandă o fântână de ciocolată etc. Toate acestea sunt avantaje ale restaurantului de nuntă J`adore Ballroom București. Restaurantele ieftine nu își permit toate aceste lucruri. Mai ales când vine vorba de un eveniment de amploare cu un număr mare de invitați.

De asemenea, merită luat în considerare faptul că un eveniment de nuntă într-un restaurant, de regulă, are o condiție prealabilă, sub forma unei valori minime a comenzii. Și în sezonul nunților, această sumă minimă este ridicată și se poate dovedi copleșitoare pentru miri. La rezervarea unui salon într-un restaurant, clientul trebuie să facă o plată în avans. Iar suma rămasă trebuie plătită cu câteva zile înainte de eveniment. În ceea ce privește dorința mirilor de a economisi cheltuielile la nuntă, folosind fructele și produsele lor gourmet, cel mai probabil va fi de nerealizat, deoarece un restaurant rar este de acord cu acest lucru.

Nunți de înaltă clasă

Opțiunea de restaurant ca loc de desfășurare a unei nunți, este ideală pentru proaspeții căsătoriți care visează la un eveniment de înaltă clasă și au multe dorințe personale. De asemenea, ar trebui să acorzi atenție opțiunii de restaurant dacă intenționezi o nuntă tematică și cauți o bucătărie cu un meniu neobișnuit. Pentru mulți, un restaurant de nuntă este un loc mai versatile, deoarece, un astfel de local are propriile caracteristici funcționale și oferă propriile avantaje. Restaurantul de nuntă J`adore Ballroom București dispune de un interior scump și elegant. Nunta va avea loc într-un restaurant luxos, chiar dacă decorul exterior creează deja o atmosferă de solemnitate. Serviciul oferit de restaurantul din București te va scuti de multe griji. Nu va trebui să ai grijă de servirea felurilor de mâncare, deoarece chelnerii și ospătarii vor servi totul la masă la timp.