Ca răspuns la nevoile micilor antreprenori care își doresc să își gestioneze singuri promovarea afacerii, SEOmark.ro a creat, pe lângă cursurile de promovare existente, și un curs de creare site în WordPress. Pe parcursul a patru săptămâni, participanții vor învăța cum să își creeze singuri un site de conținut sau de prezentare, folosind cea mai populară platformă, WordPress.

La curs înveți să creezi un site de la zero, astfel încât, la finalul cursului, să poți să îți creezi singur un site de conținut sau de prezentare pentru afacerea ta. De asemenea, afli informații despre cea mai populară platformă, despre hosting, cum îți alegi numele de domeniu, care e cea mai bună variantă de site pentru afacerea ta și multe altele.

Cursul are o durată totală de opt ore, împărțite pe parcursul a patru săptămâni. Astfel, participanții la curs vor avea suficient timp să își însușească și să testeze informațiile primite la cursul de creare site.

De ce un curs pentru crearea unui site de la zero

WordPress e una dintre cele mai populare platforme, stabilă și ușor de folosit de către oricine. Urmând acest curs economisești timp și bani, pentru că nu vei fi nevoit să angajezi un programator sau un web designer, ci vei putea crea site-ul chiar tu. Nu este nevoie de cunoașterea limbajelor de programare sau a altor aspecte tehnice.  

În plus, primești suportul de curs și beneficiezi de 30 de zile post curs în care vei putea contacta trainerul dacă ai neclarități legate de curs.

Vezi detalii despre curs în pagina dedicată.

Despre SEOmark.ro

SEOmark.ro este o agenție de marketing online. Principalele servicii oferite sunt: SEO, Google Ads (ex adwords), Facebook, Content Marketing, Cursuri pe zona de marketing online, Servicii de optimizare a conversiei și nu numai.