Daca vrei sa ai parte de o experienta mai speciala intr-o sambata seara, si simti dorinta sa iei masa cu cineva special, fiind doar tu cu apropiatii, te invitam la unul dintre restaurantele din Cluj-Napoca.

Masa va fi aranjata si pregatita pentru venirea ta la orice moment al zilei. Poti servi masa oricand vrei tu, si nu va fi un mare stres gasirea unui local. Asta datorita faptului ca acest mare oras are un numar foarte mare de restaurante. Care mai de care mai speciale. In ciuda faptului ca sunt foarte numeroase, acestea sunt foarte diferite unele de altele.

Mancarea este servita in cel mai scrut timp, aceasta fiind preparata si gatita de catre bucatari cu foarte multa experienta. Bucatari care pun suflet in ceea ce fac, si tu vei simti asta in fiecare firimitura. Fiind multe localuri, poti gasi restaurante specifice unor anumite zone din lume, cum ar fi cele care servesc mancare chinezeasca, sau caracteristic indiana si multe altele. Aceste restaurante sunt spatioase, oferind sansa clientilor sa organizeze evenimente mai importante. Cum ar fi nunti, botezuri sau multe altele. Majoritatea dispun de retea Wi-Fi gratuita, aer conditionat etc.

Nu trebuie sa iti faci griji pentru bani. Exista restaurante in Cluj-Napoca pentru fiecare buzunar. Mai scumpe, mai putin scumpe. Depinde si de zona. Dar daca vrei sa iesi intr-o seara si sa ai parte de o experienta minunata, iti recomandam unul dintre restaurantele din Cluj-Napoca. Vino si serveste masa cu cei dragi, si nu vei ramane deloc dezamagit de alegerea pe care ai facut-o.

De PensiuneaAimee

Pensiunea Aimee a fost inaugurat la sfarsitul luni ianuarie 2013,ofera cazare in Cluj este dotate cu 10 camere cu pat matrimonial sau 2 paturi single. Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, televiziune, WI-FI, service room, baie proprie. Din cele 10 camere doua sunt apartamente cu o suprafata de 22mp, care au baie cu vana si bideu.Parcare de 70/locuri,restaurant 140/locuri,terasa 70/locuri supravegheate video,sala de conferinta 70/locuri.