O strategie de poziționare a mărcii verificată și comunicată, nu numai că stimulează vânzările și formează loialitate pe termen lung, ci ajută la construirea eficientă a mărcii tale față de concurenți sau chiar la crearea unei piețe complet nouă pentru acesta. O nișă liberă în care marca ta va fi în afara concurenței. Experții agenției de branding Armeanu te vor ajuta să dezvolți o strategie de branding eficientă, bazată pe o analiză detaliată a pieței, strategiile concurenților tăi direcți și indirecți, analiza audienței, a produsului tău, a caracteristicilor proceselor tale de afaceri și a producției. Strategii agenției de branding Armeanu vor ajuta ca brandul să-și găsească nișa unică, stabilindu-te. Astfel, se pot direcționa forțele, energia și bugetele care au fost cheltuite anterior pentru concurență, pentru crearea și dezvoltarea ulterioară a afacerii tale. De asemenea, specialiștii vor ajuta la dezvoltarea unei strategii de comunicare a mărcii, pentru a transmite cel mai bine clientului principalele beneficii, avantaje ale produsului tău.

Costul dezvoltării unei strategii de branding

Costul dezvoltării unei strategii de marcă este determinat individual, în funcție de caracteristicile proiectului tău, de disponibilitatea rezultatelor relevante ale cercetării de marketing, de o gamă completă de activități de branding. Cu un branding complex de strategie de brand de la Armeanu Creative Studio, denumire, identitate corporativă, carte de marcă, ambalare până la dezvoltare de site-uri web și soluții interioare, poți conta întotdeauna pe cel mai bun rezultat combinat cu o reducere la un serviciu cuprinzător. Procesul de branding include cercetarea pieței, alegerea unui anumit stil de poziționare a unui produs său serviciu. După dezvoltarea unui stil unic al mărcii, sunt create numele, sloganul, marca comercială, designul vizual și sonor. Utilizarea acestor instrumente creează o imagine clară a mărcii în mintea consumatorilor.

Procesul de servicii de branding include crearea activă a unei imagini de marcă – o imagine vizuală a unei mărci comerciale, care se formează prin intermediul reclamei. O imagine de marcă de înaltă calitate are ca rezultat asocieri pozitive puternice și fără echivoc care încurajează clienții să plătească în continuare pentru serviciile companiei.

O piaţă competitivă duce la creşterea rolului influentei emoţionale şi psihologice, în strategia de creare a unei imagini de brand. Un sector de servicii în curs de dezvoltare implică formarea unui public loial, care vizează cooperarea pe termen lung cu o anumită companie. Principalele tehnologii de branding se bazează pe motivele de consum, codurile socio-culturale și stereotipurile comportamentale ale cumpărătorilor. Cea mai populară tehnică de branding este compararea unui produs său serviciu cu un produs mediu abstract. Acest lucru îți permite să identifici avantajele evidente, să neutralizezi avantajele produselor sau serviciilor convenționale.