TUNIC aniversează 30 de ani de activitate de succes în România!

TUNIC Prod îşi începea în 1993 activitatea de furnizare de echipamente şi consumabile pentru industria de sănătate din România, din dorinţa fondatorilor companiei de a îmbunătăţi calitatea serviciilor medicale oferite românilor. Cu o echipă mică şi pasionată, începuturile companiei au fost marcate de găsirea partenerilor externi care să ne furnizeze produsele de calitate cerute de piaţă şi de construirea unei echipe de profesionişti cu care să deservim ireproşabil clienţii.

Am început cu câteva zeci de articole de sticlărie pentru laborator şi câţiva parteneri externi, pentru ca astăzi, după 30 de ani, să distribuim mii de produse ale unor companii de prestigiu din Italia (Bio-Optica, Ceabis), Germania (PFM Medical, Merck, Heinz Herenz, Witeg) Belgia (Biocartis), Spania (Master Diagnostica), Olanda (Humeca), Franţa (Sofinor) sau Japonia (Meiji) Australia (Amos Scientific) şi China (Dakewe).

Reprezentând cu profesionalism astfel de producători de marcă, reuşim să punem la dispoziţia clienţilor noştri o gamă exhaustivă de produse de înaltă tehnologie din domeniul anatomiei patologice, biologiei moleculare, laboratorului clinic, chirurgiei plastice reconstructive şi tratării arşilor. Avem o preocupare constantă pentru a introduce pe piaţa românească cele mai inovative tehnologii medicale din lume şi participăm în acest sens la numeroase manifestări stiinţifice, congrese naţionale şi internaţionale, târguri şi expoziţii.

Dacă la începutul activităţii ne adresam mai ales clienţilor din zona capitalei, după 30 de ani de activitate de succes, am reuşit să dezvoltăm o echipă de vânzări şi service cu acoperire naţională, ce deserveşte majoritatea unitaţilor medicale de primă mărime, publice şi private din România, contribuind astfel la ameliorarea sănătăţii concetăţenilor noştri.

La împlinirea a 30 de ani de existenţă, credem că prin tenacitate, seriozitate, profesionalism şi calitatea serviciilor oferite am devenit un partener redutabil atât pentru colaboratorii externi cât şi pentru clienţii noştri din mediul public şi privat, dar mai ales ne bucurăm să vedem că viziunea fondatorilor companiei se împlineşte zi de zi, contribuind la creşterea calităţii serviciilor medicale din România.

Vă mulţumim tuturor, dragi parteneri, pentru încrederea acordată!

La mulţi ani TUNIC!

Adina Daczo

Specialist marketing

0747.025.580

www.tunic.ro