De foarte multe ori, siguranta caminului nostru ajunge pe locuri inferioare, atunci cand e vorba de prioritati in a investi in locuinta personala. Deseori alegem sa dirijam sume importante de bani catre solutii de decoratiuni interioare, amenajari, mobilier, electronice sau electrocasnice. Alteori, neglijam complet aceste directii pe motivul ca nu avem un buget suficient pentru a cumpara sau a instala sistemele necesare pentru paza si protectia locului in care traim. Totusi, daca e sa aruncam o privire in ograda vecinului (precum e expresia romaneasca) vom vedea ca aceste dispozitive nu mai sunt un simplu moft ci au devenit o necesitate – atat pentru societati, intreprinderi individuale, cat si pentru spatii de locuit. Vezi aici sisteme de alarma care sa  poate fi solutia perfecta pe care o cauti, chiar acum. In acest material vom aborda cateva din motivele pentru care  astfel de dispozitive sunt utile si isi merita pe deplin investitia.

 

Protejeaza respectivul spatiu interior atunci cand sunteti plecat – printr-o simpla activare de la tastatura montata pe perete, respectiva zona este protejata. Mai mult de atat, existe sisteme de alarma ce nu necesita acest efort, operand pe baza unor telecomenzi mici, ce se pot atasa brelocului de chei. La revenire, pentru dezarmare, puteti folosi aceeasi metoda.

 

Asigura un plus de siguranta atunci cand sunteti in respectivul spatiu, insa in alte incaperi – sa ne gandim la casele cu mai multe nivele sau firmele cu mai multe zone – pe durata noptii sau perioadei cand sunteti plecat la munca, aceste sisteme alarma pot sa fie activate pe zone (atentie insa la presetarea lor anterioara).

 

Sunt modalitati adecvate de a tine infractorii la distanta – atat datorita  sirenelor mari, vizibile, de exterior, amplasate in zona curtilor interioare, la vedere; cat si datorita  acelor stickere ce vin lipite langa caile de acces (geamuri, usi) ce arata ca respectiva suprafata e monitorizata de o firma specializata.

 

Asadar, aceste sisteme de alarma par a fi solutiile ideale, ce in combinatie cu supravegherea video ofera un maxim de siguranta – atat bunurilor, insa mai ales persoanelor sau chiar cladirii in sine. Piata de specialitate poate sa ofere azi o gama variata de produse destinate acestor nevoi:  deseori ele pot fi cumparate ca si componente individuale sau ca si kituri complete. Printre cele mai populare marci in tara noastra amintim – Paradox, Elmes, Jablotron, Eldes, DSC, Texecom.  Fie ca e vorba de solutii cablate sau wireless, de accesorii suplimentare precum detectoarele de fum, cutiile metalice de protectie, sirenele exterioare – totul e acum disponibil online, pentru comenzi si livrari cat mai rapide. Descopera oferta de sisteme alarma prin Ordis.ro si alege sa repui siguranta caminului sau afacerii tale din nou pe primul loc !