cani personalizate craciun

Canile personalizate sunt un segment aparte, in ceea ce inseamna categoria de cadouri  cu mesaj special. Spunem ca sunt cadouri, deoarece in majoritatea cazurilor aceste produse sunt oferite ca si daruri. Putini sunt cei care isi fac un singur exemplar, special pentru ei – desi nu este exclus nici acest fapt. Nefiind insa produse de care sa ne lovim zilnic sau sa ne intersectam intr-un mod frecvent, aceste materiale  nu sunt atat de bine intelese. O serie de caracteristici le diferentiaza insa pe unele de altele – aceste aspecte pot fi insa exact cheia succesului, daca ne aflam intr-o astfel de situatie. In acest articol vom  dezbate exact acest subiect, alocand punctelor ca: design, forma, constructie, capacitate si finisare suficient timp. Gaseste aici cani personalizate care sa raspunda nevoilor si preferintelor individuale,  intr-un mod cat mai  optim.

Vom aborda in randurile urmatoare cateva astfel de aspecte – desigur, chiar daca tema articolului este centrata in jurul categoriei de cani personalizate, aceste informatii pot sa faca referire si la  aspecte privitoare la pahare, halbe, cesti, cupe, termosuri si asa mai departe.

– Capacitatea de pastrare a lichidelor – e unul din punctele esentiale, determinand in mod direct volumul de cafea, ceai, apa, suc, etc ce poate fi pastrat in conditii optime intr-un astfel de vas. Ea poate sa varieze de la 90 ml pana la 450 de ml la cani. Desigur, termosurile pot ajunge si la 1 litru.

– Materialele folosite pentru fabricare –  de obicei, producatorii aleg ceramica, sticla (simpla sau sablata), plasticul, metal, otel inoxidabil, diverse combinatii cu cele mentionate anterior, etc.

– Forma – cu siguranta aceasta un factor decisiv. Ea determina o anumita utilizare sau o alta, in conditii optime.

– Accesorizarea – aici ne gandim la linguritele ce pot fi atasate, la capace si alte elemente (cana  ceainic, de exemplu); conectarea la portul usb al calculatorului, prin cablu, pentru incalzirea lichidului; nu sunt atat de rare nici noile cani personalizate ce detin si creioane.

cani– Designul si culorile utilizate – exista variante transparente, intr-o culoare sau sablate; pe piata se mai gasesc si modele ce sa aiba un tip de nuanta la interior si un altul la interior, mai viu colorat. Sa nu uitam nici seturile de cani personalizate de tip termosensibile – denumite si cani magice, in culori ca negru, albastru sau rosu, ele nu au insa limite de culori dimensiuni sau grafica

– Modalitatea efectiva de personalizare – aici intra si folosirea unor chenare,  cat si ornarea propriu zisa, prin tampografie, gravura laser, sublimare

Dupa cum am putut vedea astfel in randurile de mai sus, procesul alegerii unor astfel de obiecte personalizate nu este intotdeauna ceva usor. Alte aspecte care ne pot oarecum consuma timp sunt cele legate de grafica sau mesajul ce urmeaza a fi imprimate, cantitatea exacta, ambalarea acestora si perioada in care sa fie realizate. Pentru mai multe detalii, pentru consultanta sau obtinerea unor oferte, acceseaza segmentul de cani personalizate prin Bursadeprint.ro !