Zona Pipera atrage clientii interesati de case de vanzare si de inchiriat prin apropierea de centrele business, scoli, cele doua aeroporturi si mall-uri, Pipera ramanand una dintre cele mai cautate zone in vanzarea si inchirierea de case.

Potrivit Regatta, avantul pietei imobiliare a impus zona Pipera, in care investitorii au dezvoltat diverse proiecte rezidentiale, au fost accelerate cererile de case de vanzare din zona Pipera, locuintele incadrate in astfel de concepte aducand beneficiul intimitatii si al securitatii unei comunitati pazite. Pentru adaptare la nivel arhitectural si al compartimentarii imobilului, pot fi alese constructii individuale, in Pipera fiind efectuate vanzari de case ce urmeaza diverse linii de la cabane montane la resedinte coloniale.
Dupa ce constructiile in infrastructura au relaxat traficul, facilizand accesul spre zona de Nord a orasului, atat arterele principale precum Soseaua Piperei sau Erou Iancu Nicolae, cat si zonele retrase bucurandu-se de interes in special pentru segmentul de case, dupa cum confirma specialistii echipei Regatta Imobiliare.
Atat dezvoltatorii, cat si constructorii individuali din Pipera  ofera casele cu mobilier de bucatarie, dotarile prezentand o importanta semnificativa in vanzari.
Oferta de case in Bucuresti din Pipera include, potrivit specialistilor Regatta Imobiliare o suprafata generica de 300mp, compartimentata in 5 sau 6 camere, o structura ce determina la vanzare receptivitatea familiilor. Viziunea arhitectilor este axata inclusiv spre amenajarea de terase, gradini sau piscine, casele aflate spre vanzare si inchiriere in Pipera beneficiind de aceste facilitati.

Casele localizate in zona Pipera conving familiile pentru pozitionarea in apropierea scolilor si liceelor, cat in special prin accesul rapid spre centrele de birouri.

Dincolo de persoane fizice, ofertele de case de inchiriat din zona Pipera este negociata si cu diverse proiecte antreprenoriale din segmentele lifestyle si leisuire, precum restaurante, centre de infrumusetare, SPA sau fitness, deservind zonei rezidentiale din Pipera.
In concluzie, atat prin stabilizarea preturilor din ce in in ce mai atractive, cat si prin accesul mult mai lejer spre o zona ce integreaza lacuri, paduri, centre comerciale si educationale, casele din Pipera se mentin in varful preferintelor pentru vanzare si inchiriere.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat