Store.IrinaReisler.ro iti propune cele mai inedite creme anticelulitice si cele mai spectaculoase solutii impotriva celulitei, atat de inestetice.

Magazinul de cosmetice profesionale Store.IrinaReisler.ro iti propune trei produse revolutionare in lupta cu celulita. Iata care sunt propunerile magazinului nostru in materie de creme anticelulitice profesionale:

MOULDING CREAM 1000ml

Crema anticelulitica profesionala pentru remodelare corporala, ce reduce volumul tesutului adipos. Moulding Cream previne si trateaza acumularile de grasime, pe orice zona a corpului. Rezultatele sint rapide si spectaculoase.

MOULDING CREAM 200 ml

Moulding Cream previne si trateaza acumularile de grasime, pe orice zona a corpului. Rezultatele sint rapide si spectaculoase.

Formula sa imbina 5 principii active, cu un puternic efect anticelulitic. Circulatia sanguina este stimulata, iar edemele locale, produse de acumularea lichidelor in tesuturi, dispar inca de la primele aplicari.

In acelasi timp, crema anticelulita Moulding Cream remodeleaza tesutul, din zona in care se produce slabirea. Dupa aplicarea Moulding Cream, pielea ramine catifelata si hidratata.

CHOCOLATE MOULDING CREAM

Crema anticelulitica, ce reduce volumul corporal, prin topirea tesutului gras. Teobromina, substanta care se gaseste in cacao, ajuta la mobilizarea rezervelor de lipide, fiind cunoscuta pentru proprietatile sale de slabire. Extractul de cacao stimuleaza arderile si metabolismul, topeste si elimina grasimile. El este combinat cu 3 dintre cei mai puternici ingredienti anticelulitici: L-Carnitina, Fucusul si Guaranina. Astfel, Chocolate Moulding Cream „arde” grasimile si distruge nodulii celulitici, rapid si eficient, pe orice zona a corpului. Crema poate fi folosita, cu rezultate excelente, pentru barbia dubla.

Intampina vara cu o silueta de invidiat, un corp frumos si sanatos, pregatit pentru un bronz impecabil!

Informatii contact:

Website: http://store.irinareisler.ro

Telefon: 0749.286.032

Adresa de email: ireisler@gmail.com