Alegerea unei saltele de calitate este cu atat mai importanta cu cat linistea si sanatatea somnului pe durata noptii defineste capacitatea noastra de munca de a doua zi. Multi dintre oamenii zilelor noastre duc o viata activa si stresanta in acelasi timp, somnul de noapte fiind foarte important pentru ca organismul sa-si revina in urma provocarilor la care este supus zilnic.

Massimo este un brand romanesc ce produce si comercializeaza saltele de calitate ce abordeaza tehnologia italiana de proiectare si producere a saltelelor, accentul fiind pus pe calitatea materialelor si pe forma acestora, realizata special pentru sustinerea coloanei vertebrale intr-o pozitie corecta pe perioada somnului. De asemenea, saltelele Massimo sunt recunoscute si pe plan international pentru calitatea lor, in special saltelele ortopedice din gama OrthoSleep, acestea fiind considerate printre cele mai bune saltele din Europa din punct de vedere calitativ.

Importanta pe care o dam sanatatii somnului nostru poate fi sinonima cu sporirea calitatii vietii, mai ales daca avem in vedere faptul ca mai bine de 30% din viata ne-o petrecem dormind, somnul fiind foarte important pentru sanatatea noastra fizica si psihica. Calitatea somnului este strict legata de mediul ambient in care dormim, precum si de suprafata pe care stam in timpul somnului, pozitia si duritatea corespunzatoare a materialelor din care este facuta salteaua fiind determinante pentru sanatatea noastra per ansamblu.