Pet shop online, Petmart.ro propune promotii saptamanale la o gama larga de produse, de la hrana, la accesorii si medicamente. Produsele Petmart aflate la promotie pot fi consultate in rubrica de Promotii a site-ului.

ROYAL CANIN OBESITY DOG 410 G

Pret normal: 13,85 RON
Pret special: 12,47 RON

Royal Canin Sensitivity Control Rata si Orez 420 g

Pret normal: 13,85 RON
Pret special: 12,47 RON

Royal Canin Urinary Dog 420 g

Pret normal: 15,39 RON
Pret special: 13,85 RON

Royal Canin Neutered Adult Small Dog

Pret normal: 46,04 RON
Pret special: 41,44 RON

Va asteptam pe www.petmart.ro pentr oferte variate de hrana caini, hrana pisici, mancare, medicamente si accesorii pentru animale de companie.

Despre Petmart.ro

PetMart se doreste a fi primul Pet Shop Online care sa va ofere posibilitatea ca prin cateva click-uri sa beneficiati de o gama larga de produse si totul la cele mai bune preturi. In plus, acestea vor fi livrate direct la domiciliul dumneavoastra fara a mai pierde timp pretios.

Magazinul nostru online va sta la dispozitie non-stop, astfel incat puteti comanda in orice moment cele mai bune produse oferite de cei mai de seama furnizori.

Produsele noastre incurajeaza un stil de viata sanatos, incepand de la alimentatie pana la rasfatul cu cele mai utile dar si cele mai haioase accesorii. Facem tot ce ne sta in puteri pentru ca animalul dumneavoastra de companie sa se simta si sa arate cat mai bine.

Valorile PetMart sunt profesionalism, seriozitate si promptitudine, promovand colaborarile de lunga durata cu clientii nostri, raspunzand tuturor cerintelor din domeniu si asigurand un stil de viata sanatos si confortabil pentru animalul dumneavoastra de companie.

PetMart.ro este o marca inregistrata apartinand:

SC Petmart Online SRL

CIF: 32167601

Nr Reg. Com. : J40/10570/2013

Adresa: Str Simetriei nr 4, sector 2, Bucuresti