Apreciate atat din punct de vedere al conexiunilor de afaceri, cat si vietii de familie, ofertele de apartamente din zona Pipera, devin tot mai cautate, desi aceasta zona a fost intotdeauna cautata, chiar si pe timpul crizei pietei imobiliare aceasta preferinta fiind impulsionata de preturile extrem de mici pentru proiectele imobiliare de apartamente din Pipera.

Amplasarea in apropierea cladirilor de birouri din Pipera a impulsionat cererea pentru apartamentele din aceasta zona, un trend sustinut in mentinerea de preturi atractive pentru apartamentele de vanzare din Bucuresti. Daca in trecut zona Pipera era asociata cu preturile mari de vanzare pentru apartamente, astazi, potrivit specialistilor echipei Regatta Imobiliare, apartamentele din Pipera ce exclusivitatea sunt disponibile spre vanzare la preturi ce variaza intre 60 000E spre 130 000 E pentru 3 camere de exemplu.

Potrivit agentiei imobiliare Regatta din Bucuresti, piata de apartamente de vanzare din zona Pipera avea problema legaturii cu zonele centrale din Bucuresti in urma cu ceva ani, imbunatatirea infrastructurii conectand usor zona de zonele centrale din Bucuresti. Astfel, atat arterele principalele, precum Soseaua Pipera sau Erou Iancu Nicolae, cat si ariile restrase sunt la fel cautate pentru vanzari de apartamente.

Recent dezvoltata, zona Pipera din Bucuresti incanta prin dezvoltarea moderna a complexelor rezidentiale, acestea fiind de regula constructii noi. Aceasta identitate a proiectelor a promovat vanzarile in Pipera, atragand potrivit analistilor echipei Regatta Imobiliare atat comunitatea de expati, cat si cumparatori ce au dorit ca propriul apartament sa ofere experienta respectivei culturi, cum ar fi cea mediteraneana, latina, engleza, s.a.m.d. Fiecare dintre aceste comunitati beneficiaza de paza si securitate, aspecte ce recomanda apartamentele de vanzare din Bucuresti, zona Pipera atat persoanelor ce locuiesc singure, cat in special familiilor. Dincolo de accesul facil spre centrelor business, apartamentele din Pipera ofera si avantajul apropierii de scoli si licee, vanzarile fiind preponderent incheiate cu familii.

Nu in ultimul rand, apartamentele din zona Pipera conving inclusiv prin legaturile cu autostrada Bucuresti-Brasov si cu centura Capitalei si implicit, accesul spre Autostrada Soarelui.
Asadar, indiferent de interesele profesionale sau de necesitatile vietii de familie, apartamentele din Pipera sunt din ce in ce mai cautate, dupa cum o demonstreaza si statisticile de vanzari.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat