Informatii de baza despre tuburi cu led

Utilizarea sistemelor de iluminat bazate pe tehnologia tuburilor LED – tuburi led are multe avantaje si le puteti alege si pentru uz casnic.

Pe noul magazin online Electric Concept www.electric-concept.ro, puteti gasi multe modele de tuburi LED, care sunt foarte accesibile si de o calitate foarte buna. Avand in vedere acest raport calitate-pret, va veti bucura de o iluminare durabila mult timp. In restul acestui articol, veti gasi cele mai comune motive pentru alegerea sistemelor care utilizeaza astfel de tehnologii inovatoare.

Care sunt avantajele care te vor convinge?

In primul rand, consumul de energie electrica a tuburi cu LED este cu 50% mai mic decat cel al becului traditional, deci poate economisi multa energie.
tuburi led
Este usor de instalat. Folosind soclul existent in aceasta locatie, tubul LED poate fi instalat foarte rapid si usor. Cu toate acestea, daca nu stiti cum sa faceti acest lucru, veti gasi pasi importanti.

Timpul de amortizare a tubului LED este foarte rapid. (Aproximativ un an, aproximativ 10 ore pe zi in medie)

Comparativ cu sistemele traditionale, sistemele cu tuburi LED emit mult mai putina caldura. Cu alte cuvinte, exista un numar mare de lumini LED, dar pentru ca nu emit raze ultraviolete sau infrarosu care sunt daunatoare mediului, sunt foarte prietenoase cu natura.

Au o foarte buna transmisie a luminii. Mediul de iluminat este foarte placut.

Unde pot gasi iluminare LED de calitate?

Un nou magazin online a intrat pe piata magazinelor si a dus tehnologia LED la un alt nivel prin numeroase produse de inalta calitate la un pret favorabil.

In Electric Concept, puteti gasi tuburi led, becuri led, spoturi led si multe alte produse care folosesc tehnologia Lightmitting Diode, care pot juca un rol creativ in casa dvs.

Accesati site-ul imediat si faceti o alegere unica. Nu uitati ca exista cateva reduceri de vara. Veti primi asistenta online sau telefonica si merita banii. Profitati acum de oferta!