Vanzarile de spatii comerciale din Bucuresti au crescut la inceputul acestui an, semn ca activitatile comerciale au crescut si implicit, economia se misca mai bine. In acest articol va vom prezenta oferta agentiei Regatta Imobiliare de spatii comerciale de vanzare in zona Pantelimon din Bucuresti, in care sunt disponibile spatii comerciale scoase la vanzare exclusiv prin intermediul agentiei imobiliare Regatta:

 

Spatiu comercial de vanzare zona Pantelimon din Bucuresti 142 mp: Suprafata construita a spatiului comercial este de 169 mp, acesta fiind dispus pe nivelul parterului, unde are o vitrina de 25 ml. Pretul de vanzare al spatiului comercial din zona Pantelimon este de 375.000 EURO + TVA si este situat aproape de intersectia dintre Bulevardul Chisinau si Soseaua Pantelimon. Este de mentionat faptul ca spatiul comercial este complet amenajat si este disponibil pentru o eventuala inchiriere pentru suma de 3.500 EURO/luna + TVA.

 

Spatiu comercial de vanzare Bucuresti zona Pantelimon – Morarilor – 90 mp: Spatiul este situat intre Soseaua Pantelimon si B-dul Basarabia, in apropiere de Soseaua Morarilor. Spatiul este dispus pe nivelul parterului si are o deschidere a vitrinei de 8,9 ml. Spatiul comercial este de vanzare pentru suma de 1.200 de euro / mp fiind complet amenajat, beneficiind de centrala termica si curent 380 V.
Spatiu comercial de vanzare in zona Pantelimon, cu suprafata de 120 mp: Acest spatiu este de vanzare pentru suma de 400.000 EUR + TVA, si este situat pe soseaua Pantelimon, in apropiere de Biserica Capra. Deschiderea spatiului este de 10 ml, are intrare prin spate si curent de 380 V
Spatiu comercial de vanzare Bucuresti zona Pantelimon – Delfinului 57 mp: Dispune de vitrina de 6 ml si este de vanzare pentru suma de 130.000 EURO. Spatiul comercial are deschidere pe 2 laturi, si se afla intr-o zona cu trafic intens auto si pietonal.
Alaturi de aceste spatii comerciale din zona Pantelimon se pot vedea pe site-ul oficial al agentiei Regatta Imobiliare, alaturi de alte oferte de spatii comerciale de vanzare pe site-ul Regatta.ro in toate zonele bune din Bucuresti. Mare parte din spatiile comerciale prezentate pe acest site sunt exclusivitati ale agentiei imobiliare, astfel ca ele sunt de vanzare doar prin intermediul companiei imobiliare.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat