Iancu Nicolae este o zona rezidentiala recent dezvoltata in Bucuresti, ce se vrea a fi in timp o locatie de lux pentru piata de case si apartamente din capitala. Abordata de catre cumparatorii interesati de apartamente, zona Iancu Nicolae are avantajul ca apartamentele au un pret de vanzare mai scazut, fiind de asemnea intr-o pozitie buna din Bucuresti. Mare parte din apartamentele din zona Iancu Nicolae sunt reprezentate exclusiv doar de agentia Regatta Imobiliare, in continuare prezentandu-va 2 exemple din aceasta oferta de apartamente de vanzare in Iancu Nicolae:

 

1. Apartament cu 4 camere in zona Iancu Nicolae 190 mp: Avand 3 dormitoare, 3 bai, o suprafata construita de 190 mp si una utila de 169 mp, apartamentul din zona Iancu Nicolae este de vanzare pentru 168.000 EURO, pret in care sunt incluse 2 locuri de parcare, fiind un apartament complet mobilat si utilat. Apartamentul este situat in zona Iancu Nicolae intr-un bloc de locuinte construit in anul 2007 cu regimul de inaltime: D+P+3E, la etajul 3, avand finisaje de cea mai buna calitate: parchet, gresie, faianta, geam termopan, aer conditionat si centrala termica. Are o pozitie excelenta, cu acces facil catre scoli, gradinite, restaurante, zona verde etc. Compartimentarea apartamentului din zona Iancu Nicolae: living, 3 dormitoare, 3 bai, bucatarie inchisa, hol, dining, spatii de depozitare si 2 terase. Fnisajele si amenajarile apartamentului sunt de cea mai buna calitate si cuprind: parchet, gresie, faianta, centrala termica, geam termopan, aer conditionat si senzor de fum.

 

Apartament de vanzare in zona Iancu Nicolae 160 mp Bucuresti 3 camere: Apartamentul are o suprafata costruita de 160 mp si are 3 camere, dintre care 2 dormitoare, 2 bai, fiind un apartament decomandat. Situat in acelasi bloc ca si apartamentul de mai sus, construit in anul 2007 in zona Iancu Nicolae, la etajul 2, si are ca finisaje: parchet de cea mai buna calitate, gresie, faianta, geam termopan, aer conditionat si o centrala termica. De asemenea, in pretul de vanzare al acestui apartament din zona Iancu Nicolae de 128.000 EURO intra si 2 locuri de parcare, precum si mobila si utilitatile, avand acces facil catre scoli, gradinite, restaurante, zona verde etc. Compartimentarea apartamentului: living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie inchisa, hol, dining, spatii de depozitare si 3 terase.

 

Apartamentele din zona Iancu Nicolae, precum si alte oferte de apartamente si case de vanzare din oferta agentiei Regatta Imobiliare pot fi gasite in ofertele de vanzari apartamente in Bucuresti de pe site-ul celei mai vechi agentii imobiliare din capitala. De asemenea, este de retinut faptul ca apartamentele, casele, spatiile comerciale, industriale, de birouri, terenurile si executarile silite de pe Regatta.ro sunt reprezentate exclusiv de agentia imobiliara bucuresteana.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat