Sunt fotograf sibiu independent, stiu sa spun povesti multimedia și ajut in educarea altor oameni in fotograrie, sunt dedicat in documentarea poveștilor de importanță socială . Eu folosesc imagini pentru a spune povești , care nu se pot exprima in cuvinte, pentru a oferi imagini ale condiției umane în toată complexitatea sa, și pentru a atinge emotiile care provoaca publicul meu. Locuiesc in Sibiu impreuna cu viitoarea mea sotie care este asistenta mea loiala in toate proiectele pe care le incep.

De fiecare dată când un aparat de fotografiat declanseaza, un moment este păstrat pentru totdeauna în istorie. Oricine poate face o fotografie? Nu, ci doar un fotograf sibiu cu adevărat talentat poate face acea fotografie la momentul potrivit precis . Numai cel mai talentat fotograf sibiu poate pune supușii lor doar atât , fără a permițându-le știu că sunt puse la toate . Și numai cele mai bune foarte fotograful poate crea o imagine care vorbește la toți cei care -l vede . Fotografiile nu sunt imagini pe hârtie lucioasă sau ecranul computerului dvs. , pur și simplu încă ; acestea sunt povești care merg si traiesc pentru totdeauna . Dar numai fotografi dedicati pot păstra aceste povești în viață din momentul fotografierii . Asta e exact genul de fotograf pe care eu ma straduiesc sa il ajung.

Paul este fondatorul Paul Albu Photography și este fotograf de peste 5 ani . El nu a putut sa isi imagineze sa faca in viata orice altceva . El este specializat în nuntă , moda , fotografie comercial și editorial și chiar a fost onorat cu fotografiere nunti ale unor oameni de profil înalt.

Christopher aduce un fotograf talentat cu el la fiecare nuntă și el este foarte norocos pentru a lucra cu aceeasi echipa de peste cinci sezoane.

Daca cauti un fotograf in Sibiu intra pe www.paulalbu.ro