Elementele centrale in elaborarea unor albume foto online

 

albume foto digitale photofuji
Albume foto digitale – diverse coperti

Inainte de a face orice alte presupuneri sau cercetari, inainte de a cauta datele de contact sau paginile cu clienti sau  colaboratori, este foarte important sa intelegem  ce sta la baza unui album foto digital. Dincolo de a face referire la fotografii, la termene precum livrarea  sau ambalarea, va fi mereu vorba de doua aspecte esentiale – si anume hartia foto si coperta albumului. Aceste doua elemente de mare importanta vor stabili calitatea si look-ul  albumului. In continuarea acestui articol vom prezenta cateva dintre atuurile acestor materiale, disponibile si pe piata romaneasca. Descopera gama de albume foto digitale online, prin oferta PhotoFuji Studio.

  • Hartia foto de astazi e rezultatul a zeci de ani de cercetari continue, in domeniul redarii culorilor.  Detalii – acesta este cuvantul cheie aici, intr-o astfel de ecuatie in care amintirile noastre pretioase trebuie sa tina o viata intreaga. Hartia recomandata pentru gama de albume foto digitale reuseste sa treaca dincolo de simpla redare a unor imagini, dincolo de asteptari. Ca sa prezentam cateva dintre calitatile acestor hartii, enumeram:

– uscarea instantanee a tipariturilor

– mai multe tipuri de finisari: gloss (pentru o stralucire uimitoare) si mata (pentru mai putine reflexii).

– compatibila, in mod universal, cu orice imprimanta de profil.

– disponibila in diverse marimi si pachete (numere de hartii).

  • Coperta unui astfel de album foto digital  este, de fapt, primul lucru pe care il observam cand luam in mana un astfel de material. Forma, dimensiunea, marginile, cotorul, culoarea si tipul copertii – toate  acestea formeaza un intreg. Majoritatea oamenilor vad constructia unui astfel de album ca si pe cea a unui intreg. Mai mult decat atat, in aceasta prima perceptie vor fi incluse si imaginile, fonturile si texturile alese. Vestea buna este ca dezvoltarea unui design unic, original, personalizat  nu este atat de dificila precum poate sa para la o prima vedere.  Se pot urma fie idei sau sabloane, se pot combina idei variate sau se poate incerca ceva cu totul nou.  In functie de preferintele utilizatorilor se pot construi variante clasice, minimaliste, moderne sau avantgardiste. Si ce altceva poate sa aduca o mai mare inspiratie decat alte modele de coperti de agende, deja elaborate si folosite poate de mii de cupluri. Nu in ultimul rand, exista variate colectii, din piele natura, ecologica sau chiar hartie foto sau alte materiale sintetice.

In final, pe langa alegerea si configurarea acestor subpuncte, va trebui sa tinem cont de formatul albumelor, de ambalarea in cutii  si durata realizarii. Pentru informatii suplimentare sau pentru plasarea unor comenzi de astfel de albume foto digitale,  accesati oferta www.photofuji.ro  – pentru ca amintirile frumoase sa tina o vesnicie !