Cu siguranta ai auzit de cuvantul BOUDOIR dar nu i-ai acordat prea multa atentie. Acum l-ai intalnit undeva pe miile de site-uri intalnite in timpul navigarii pe Internet si vrei sa afli mai multe.

Cum probabil iti imaginai, cuvantul este de origine franceza – Budoir – pronuntat “bŏo dwăawr”, (budoar), si, conform unei definitii larg acceptate, reprezinta spatiul intim al unei femei, dormitorul unei doamne, de obicei din inalta clasa a societatii. Daca doresti, poti defini budoarul drept un salon intim de primire al unei femei. Ce se intampla in spatele usilor unui boudoir, ramane secret.

Revenind la ideea de FOTOGRAFIE DE BOUDOIR iti pot spune, ca si fotograf profesionist, ca este un tip de fotografie plina de erotism, senzualitate, de tachinare daca vrei. Sedinta foto se desfasoara, de obicei, intr-o camera eleganta de hotel sau intr-un dormitor. Spuneam mai devreme ca fotografia de boudoir este una a tachinarii deoarece femeia ii arata celui care va vedea fotografiile numai ceea ce doreste ea sa arate… Practic iti arata si nu iti arata, in acelasi timp.

Totul tine de fiecare femeie in parte. Noi realizam sedinta foto de boudoir in urma stabilirii unor principii de lucru. In primul rand vrem sa stim ce iti doresti tu ca si tip de poze: incitante dar cuminti, senzuale, nud sau explicite.

Ti le voi explica pe toate mai jos.

Fotografii boudoir cuminti – desi nu exista asa ceva, boudoir = cuminte… ma rog… fotografiile facute sunt in tinute sexy dar fara a te dezbraca mai mult decat lasa la vedere tinuta/lenjeria in care esti imbracata.

Fotografii boudoir senzuale – aici mergem mai departe cu modelul, care, cu putin curaj castigat dupa cele cateva fotografii deja facute, incepe sa mai renunte la cateva elemente din tinuta sa. Sa zicem ca incepe sa se dezbrace putin, lasand la vedere diferite parti ale corpului.

Fotografiile boudoir nud – am ajuns la punctul in care modelul nu are inhibitii de niciun fel si, dupa un set lung de poze facute cu diferite tinute, alege sa pozeze si complet dezbracata, putand sa ramana cu diferite accesorii din tinuta sau cu cerceii/inelele sau alte bijuterii.

Fotografiile boudoir explicite – acest tip de fotografii este unul care depaseste sfera erotismului si sunt, astfel, explicite. Un segment asemanator este dat de fotografiile pentru conturile de videochat, unde sunt necesare fotografii explicite.