Homeopatia are ca scop readucerea și menținerea stării de sănătate și reinstaurarea echilibrului intern și extern al organismului uman. Aceasta înseamnă găsirea optimului individual și restabilirea funcționării armonioase a individului, atât din punct de vedere fizic cât și mental-emoțional.
Homeopatia tratează cauza și nu efectul. Simptomele sunt privite ca indicatori, ca un limbaj al organismului de a anunța existența unui dezechilibru în organism, și nu ca boală în sine. Ele indica o dezordine, o perturbare a diferitelor campuri energetice ale fiintei umane. Tratarea doar a simptomelor nu este suficienta pentru vindecare – dupa cum oprirea becului indcator de benzina care clipeste la bordul masinii, indicand lipsa combustibilului, nu umple rezervorul cu benzina.
Indiferent de afectiunea de care suferiti, in Centrul de Medicina Holistica Aquarius oferim investigare, diagnosticare, tratament cancer si preventie in sistem holistic, cu ajutorul unui complex de terapii din domeniul medicinei traditionale si moderne
Ne puteti gasi pe Strada Popa Soare, nr.60 sau la telefon 0722 362 773.