BOOK of RA este un joc slot machine care cu siguranta iti va placea. Pacanele Book of RA cu siguranta este cel mai jucat si autat joc de tip slot machine cu pacananele din lume. Jocul este realizat din secretele cartii antice egiptene si din lumea misterioasa a faraonior si a piramidelor din egipt unde zeul RA era foarte ovationat.

Jocul Book of Ra are mai multe variante (de la 2 pan ala 7 si cateva variante deluxe).

Versiune clasică a jocului Book of Ra va propune sa descoperiți comorile antice  ascunse printre coloanele si liniile din joc. Ce trebuie sa faci este similar cu jocurile clasice de pacanele, trebuie sa reusesti si prinzi combinati acastigatoare.

Jocul este cu 9 linii de câștig repartizate pe 5 role într-un joc simplu și numeroase bonusuri vor face din dumneavoastră un mare aventurier în lumea enigmatică a hieroglifelor.

Scopul jocului Book of Ra este acela de a afișa același simbol pe cele 5 role deci miza maxima a jocului Book of Ra Clasic  poate fi setata la 45 de puncte Numeroase bonusuri vor face din dumneavoastră un mare aventurier în lumea enigmatică a hieroglifelor reusind sa descifrati taine magice ale cartii lui Ra. Jocul poate fi jocut pe AUTO SPIN sau manual. puteti alege nr de lini de bet si miza minima sau maxima.

SI acest joc cu pacanele , poate sa iti aduca un castig dublat daca joci la pariu la prinde culoare carti , daca ghicesti culoarea , suma castiga se dubleaza si tot asa pana renunti sau nu reusesti s aghicesti urmatoarea carte.

In curand vom vorbi despre Book of ra deluze, Book of ra 2 versiunile de joc imbunatatite cu mize mai mari sau mai multe pncte la start.

Joaca online aceste jocuri aparate gratis  fara riscuri de a pierde bani, totul pe pariuri virtuale si astfel poti elimina dependenta de aceste jocuri de a aparate care iti pot stoarce foarte multi bani.

Daca esti pasionat de aceste jocuri cu aparate te invitam pe site-ul nostru pentru distractie si fun totul gratuit.