Interada – liderul de piata in domeniul productiei, instalarii si intretinerii instalatiilor de interfon pentru imobile a implementat sistemele integrate ERP si Business Intelligence de la Senior Software. Compania urmareste printre altele imbunatatirea modului de operare a datelor si accesul mai rapid la informatii privind situatiile financiare.

Lider de piata in domeniul sau, Interada ofera de peste 20 ani servicii profesionale complete de securitate si control de acces pentru imobile si parcuri rezidentiale. Pe masura dezvoltarii activitatii atat volumul, cat si complexitatea datelor au crescut, ingreunand accesul la informatii, astfel ca rapoartele necesare sustinerii procesului decizional erau intocmite cu dificultate si consum mare de resurse. Pentru a raspunde acestor situatii si nu numai, managerii au decis sa implementeze solutia software integrata alcatuita din SeniorERP si SeniorVisualBI.

„In momentul in care vechiul program de contabilitate nu a mai raspuns cerintelor noastre am inceput sa cautam solutii mult mai eficiente din punct de vedere al operarii si exploatarii datelor. Prezentarea care ne-a fost facuta in mod profesionist de catre Senior Software ne-a convins ca un sistem ERP ne va rezolva multe probleme cu care ne confruntam, iar solutia SeniorERP ne-a convins in special din punct de vedere al modului in care se pot intocmi situatiile si rapoartele de care aveam nevoie.”, a declarat domnul Jecu Cristian, Administrator Interada

Trecerea de la un soft de contabilitate la SeniorERP a insemnat pentru Interada in primul rand accesul la un sistem de management al afacerii integrat, modular, care functioneaza online si faciliteaza comunicarea intre toate departamentele. Astfel, toate informatiile companiei sunt gestionate in cadrul unei baze de date unice si disponibile in timp real tuturor celor care au nevoie de acestea.

Un alt avantaj obtinut de companie in urma implementarii sistemului ERP a fost automatizarea operatiunilor contabile generale, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu standardele internationale de contabilitate. Mai mult, managerii pot obtine acum orice situatie financiara cu doar cateva click-uri.

Odata cu SeniorERP, Interada a implementat si SeniorVisualBI, sistemul Business Intelligence dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Fiind o solutie avansata de analiza si raportare, integrata cu SeniorERP, solutia BI de la Senior Software permite urmarirea facila a indicatorilor importanti pentru companie, precum consumurile la nivel de client, incasarile pe tipuri de activitati, distributia costurilor pe centre de cost si multi altii.

Interada numara in prezent aproximativ 6.000 de unitati produse si instalate, peste 140 000 de utilizatori si detine o cota de piata de 25% in Bucuresti. Printre produsele oferite de companie se numara si: cartele cu senzori de proximitate, aplice cu senzori de prezenta, senzori de proximitate cu lumina ambientala sau sisteme de supraveghere video.

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
• Primul ERP din Romania disponibil SaaS
• Primul ERP din Romania disponibil in Azure – solutia cloud de la Microsoft
• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
• Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 – care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software – lider mondial in vizualizarea datelor

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro si www.seniorsoftware.ro

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorSCM si SeniorCPM.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Baltic Invest CEE, Koelner Bulgaria, Velfina, Dinamic 92 Distribution, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Duraziv, Heinrig Distribution, Therezia Prodcom, M&M Product, Gomar Electric, Roma..nia, Sipex Company etc.