Coriolan Distributie, important distribuitor de produse cosmetice si detergenti, isi gestioneaza afacerea cu sistemele integrate SeniorERP si SeniorVisualBI. Printre beneficiile pe care compania urmareste sa le obtina se numara cresterea profitabilitatii, imbunatatirea relatiilor cu clientii, optimizarea stocurilor si nu numai.

Cu o cifra de afaceri de aproximativ 35 mil. RON in 2013, Coriolan distribuie o gama larga de produse cosmetice, produse pentru curatenie, detergenti si produse chimice. In prezent, compania isi desfasoara activitatea in 11 judete din zona Moldovei si Brasov si are distribuitori in alte 28 de judete din tara. Din dorinta de a obtine un control mai bun asupra cheltuielilor si de a imbunatati procesul decizional, Coriolan Distributie a decis sa implementeze o solutie integrata de management al afacerii, alcatuita din sistemele ERP si Business Intelligence.

„Daca stam sa analizam fluxurile de informatii din cadrul unei companii care activeaza in sectorul privat la ora actuala, ne dam seama ca un sistem informatic integrat este indispensabil. Motivele pentru care am ales sa colaboram cu Senior Software au fost in principal legate de profesionalismul de care a dat dovada in toate etapele acestui proiect, intelegerea modelului de business al Coriolan, de flexibilitatea in customizarea solutiilor, cat si de timpul de raspuns rapid la solicitarile de natura tehnica. Ulterior implementarii intentionam sa obtinem o crestere a profitabilitatii businessului, imbunatatirea relatiilor cu clientii si de asemenea o mai buna gestiune a stocurilor, datorata acuratetii ridicate a datelor.”, a declarat domnul Ionel Silav, Administrator Coriolan Distributie.

Un alt motiv pentru care managerii Coriolan au ales SeniorERP este si intuitivitatea interfetei aplicatiei. Fiind extrem de usor de utilizat, aceasta a putut fi asimilata de catre utilizatori intr-un interval redus de timp.

Implementarea sistemului ERP a permis integrarea tuturor informatiilor si proceselor companiei intr-o platforma software unica, ceea ce a favorizat cresterea acuratetii datelor despre vanzari, stocuri, cheltuieli si nu numai, precum si transparenta ridicata a preturilor, a termenelor de plata si a discounturilor acordate clientilor. Toate acestea au contribuit la imbunatatirea proceselor decizionale din cadrul companiei, dar si a relatiilor comerciale.

Odata cu SeniorERP, Coriolan a implementat si SeniorVisualBI, sistemul de raportare si analiza avansata dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizare. Integrarea sistemului ERP cu solutia Business Intelligence a fost considerata „un , datorita aportului de plus valoare foarte mare, pentru ca iti permite sa iei decizii clare pentru companie, in baza unor date acurate”, dupa cum mentioneaza si domnul Ionel Silav. Cu sistemul BI managerii urmaresc in special indicatori specifici activitatii de vanzare, precum: precum cifra de afaceri totala si la nivel de client, adaosul comercial, costurile de achizitie, reducerile comerciale acordate, dar si cheltuielile impartite pe centre de cost.
Coriolan este importator unic in Romania al produselor Mil Mil si Hunca, si are in portofoliul sau branduri precum: L’Oreal, Garnier, Bella Romania, Alix Avien, Ficosota Sintez si multe altele.

Citeste interviul integral aici!

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
• Primul ERP din Romania disponibil SaaS
• Primul ERP din Romania disponibil in Azure – solutia cloud de la Microsoft
• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
• Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 – care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software – lider mondial in vizualizarea datelor

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro si www.seniorsoftware.ro

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA si SeniorSCM.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Baltic Invest CEE, Koelner Bulgaria, Velfina, Dinamic 92 Distribution, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Duraziv, Heinrig Distribution, Therezia Prodcom, M&M Product, Gomar Electric, Roma..nia, Sipex Company etc.